به گزارش خبرگزاری شبستان، جلسه نحوه اجرای قانون جدید سازمان مدیریت بحران امروز یکشنبه با حضور معاون هماهنگی وزارت کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در محل سازمان مدیریت بحران برگزار شد. سید سلمان سامانی معاون هماهنگی وزارت کشور در این جلسه با بیان اینکه قانون جدید مدیریت بحران کشور ظرفیتهای بالقوهای را در امور پیش بینی و پیشگیری، کاهش خطر و آسیب پذیری و پاسخ موثر در برابر مخاطرات طبیعی و بحران فراهم آورده است، اظهار داشت: طبق این قانون جدید سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور ظرف مهلت مقرر قانونی با همکاری سایر دستگاهها تهیه و تدوین خواهد شد.
او ادامه داد: نخستین برنامه کاری سازمان مدیریت بحران با ابلاغ قانون جدید تدوین سند راهبرد ملی مدیریت بحران است که در جلسه امروز هماهنگیهای لازم جهت انجام این اقدام صورت گرفت. سند راهبرد ملی مدیریت بحران سندی است که در چهارچوب این قانون و سایر قوانین و مقررات، جهت گیری ها، اصول، معیارها و روشهای پیش بینی، پیشگیری، کاهش خطر، آمادگی، پاسخ و بازتوانی و بازسازی توسط دستگاههای مشمول این قانون و نحوه مشارکت مردم را هماهنگ با سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامههای توسعه کشور مشخص میکند.
معاون هماهنگی وزارت کشور تصریح کرد: در مرحله بعدی نیز سازمان مدیریت بحران پس از تدوین سند راهبرد ملی مدیریت بحران نسبت به تهیه برنامههای ملی کاهش خطر حوادث و سوانح، برنامه ملی آمادگی و پاسخ، برنامه ملی بازسازی و بازتوانی همراه یا برشهای استانی برنامههای ذکر شده اقدام خواهد کرد.
سامانی بیان کرد: سازمان مدیریت بحران در تهیه برنامه راهبرد ملی مدیریت بحران و ۵ برنامه ملی دیگر قطعا از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی و مشاوران حقوقی و اساتید دانشگاه و متخصصان استفاده خواهد کرد.
او با بیان اینکه به منظور ارتقای همکاری و هماهنگی بین سازمانی به منظور ایجاد هم افزایی و تحقق اهداف کلان، بانک اطلاعاتی تخصصی مدیریت بحران و دسترسی متناسب به نظام جامع مدیریت بحران ایجاد خواهد شد، گفت: طبق قانون جدید مدیریت بحران، ریاست ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران در شرایط اضطراری برعهده وزیر کشور همراه با عضویت استاندار، فرماندار و شهردار تهران و سایر مدیران خواهد./
نظر شما