تهیه سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده گلستان با مشارکت ۲۰۰ کارشناس و نخبه

زحمتکش گفت: ۲۰۰نفر از کارشناسان و نخبگان در جلسات متعدد در سطح استان و شهرستان همکاری داشتند تا سند ارتقاء را با کمترین مشکلات طراحی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «هاجر زحمتکش » عصر امروز(شنبه 9 شهریور) در جلسه شورای برنامه‎ریزی و توسعه استان گلستان اظهار کرد: در همه طرح‎ها باید موضوع بانوان و تحکیم خانواده مورد توجه قرار گیرد.

 

ناظر استانی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در گلستان  ادامه داد: 200نفر از کارشناسان و نخبگان در جلسات متعدد در سطح استان و شهرستان همکاری داشتند تا سند ارتقاء را با کمترین مشکلات طراحی کنند.

 

زحمتکش یادآور شد: استان گلستان استانی بسیار مهاجر پذیر و از قومیت‎های مختلف تشکیل شده که فرصت‎ها و چالش‎های زیادی را  این مهم به وجود می‎آورد.

 

وی با بیان اینکه شاخصه شهرستان‎ها و استان با استان‎های کشور در این طرح احصاء شده است، افزود:سواد، طلاق، تامین اجتماعی و .. موضوعات باید توجه شود که این شاخصه‎ها نسبت به شاخصه های کشور متفاوت بوده است

 

ناظر استانی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در گلستان  تاکید کرد: مسائل زنان در استان در این طرح دنبال شده و در استان بانوان با مشکلاتی از قبیل بیماری‎های مزمن،کمبود تخت بیمارستانی ، پایین بودن سطح آگاهی زنان، طلاق، بالا بودن میزان سزارین و ... روبه رو هستند.

 

ناظر استانی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در گلستان  یادآور شد: 4 تا 5 درصد میزان سزارین‎های استان گلستان بالاتر از میانگین کشوری است.

 

زحمتکش گفت: بالا بودن میزان مردان بیمه شده نسبت به زنان ، توجه به خانه‎های بهداشت و پایین بودن مشارکت زنان در بحث تحرک بدنی از دیگر موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

 

وی یادآور شد: 27 هزار بازمانده از تحصیل در استان داریم که باید راهکاری داشته باشیم که امکان ادامه تخصیل دختران در دبیرستان‎ها فراهم کنیم.

 

ناظر استانی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در گلستان  خاطرنشان کرد: مهارت‎های فنی حرفه‎ای را در راستای کمک به مشکل بیکاری بانوان، برگزاری استارتاپ، برگزاری دوره‎های آموزشی از موضوعات دیگری است که باید در این طرح توجه شود.

کد خبر 827271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha