به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان احمد انارکی محمدی امروز( 9 شهریور) در نشست خبری با اشاره به هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر جایگاه والایی است و باید در قالب حکومت اجرایی شود؛ در حال حاضر در سطح کشور در قالب بسیج اقداماتی انجام می شود و ارشاد و راهنمایی به بی حجابان و بد حجابان اما کافی نیست و باید گسترده تر شود.
نماینده مردم شهرستان های رفسنجان و انار در مجلس در مورد مجتمع کشت و صنعت واقع در مجتمع صنعتی رفسنجان هم تصریح کرد: حدود 30 سال پیش این مجتمع ایجاد شده و تا به امروز اراضی این مجتمع به مردم واگذار شده اما فاقد سند هستند و در حال پی گیری صدور اسناد این اراضی هستیم و این شرکت 16 هزار عضو دارد.
وی در مورد تردد موتورسنگین در خیابان های شهر رفسنجان هم گفت: اگر پیست موتورسواری در منطقه ویژه اقتصادی راه اندازی شود مردم به ویژه جوانان می توانند این ورزش را انجام دهند زیرا در این منطقه هم می توانند به این ورزش باخیال راحت بپردازند هم اینکه به فکر تخلیه هیجانات خود با این وسیله در سطح شهر نمی افتند و خطراتی هم جان مردم را تهدید نمی کند.
انارکی محمدی بیان کرد: افرادی هستند که با موتور سنگین در جاده سرچشمه اواخر هر هفته با این وسیله به ورزش می پردازند و متأسفانه اخیرا هم دو جوان سرنشین موتور سنگین در رفسنجان با برخورد به میدان ابراهیم جان خود را از دست دادند.
*** 12.6 میلیارد دلار کالا به صورت قاچاق از کشور خارج می شود( قاچاق معکوس)
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در مورد قاچاق کالا و ارز هم بیان کرد: باتوجه به اینکه44 میلیارد دلار کالا وارد کشور می شود اما 12.6 میلیارد دلار آن به صورت قاچاق از کشور خارج می شود و این آمار بالا است.
وی ادامه داد: سه قوه در کشور درگیر این کار هستند و تعداد زیادی از دستگاه های اجرایی عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند و ما در تحقیق و تفحص هایی که انجام دادیم به بحث آسیب شناسی و پژوهشی پرداختیم، از 232 تکلیفی که به دستگاه ها واگذار شده است 160 تکلیف انجام نشده و دستگاه ها تخلفاتی انجام داده بودند و توانستیم در این بحث اصلاح مبارزه با قاچاق کالا وارز را داشته باشیم که در نهایت 77 ماده اصلاح شد چون برخی قوانین و مواد موازی و برخی متضاد بودند و این گزارش تا رسیدن به نتیجه مطلوب نهایی در صحن علنی در یک ماه آینده مطرح خواهد شد.
انارکی محمدی تصریح کرد: قاچاق کالا و ارز موجب شد که اشتغال ما را از بین ببرد و بدهکاری و ورشکستگی هایی در سال های قبل از این ناحیه داشتیم و امروز که قیمت ارز از 3700 تومان افزایش یافته می بینیم که تمام کالاهای تولید داخلی مزیت صادراتی پیدا کرده است؛ با این وضعیت فقط قاچاق خروجی داریم آن هم بیشتر در بحث حامل های انرژی است که امیدواریم با رونق اشتغال صادرات فعال تر شود.
وی با اشاره به اینکه قیمت ارز در حال سقوط است و روند کاهشی طی می کند، بیان کرد: مقدار زیادی ارز در خانواده های ایرانی وجود دارد که بهتر است این افراد اعتماد کنند و ارز خود را به بازار عرضه کنند امیدواریم که ثبات ارزی و قیمتی را داشته باشیم.
انارکی محمدی تصریح کرد: آنچه مشخص است این است که آمریکایی ها از روی عناد کوتاه نمی آمدند اما در برابر قدرتِ مردم ایران کوتاه آمده اند امید که در بحث های ثبات قیمت و ثبات ارزی هم گام های مؤثری برداریم.
وی در حوزه پلی کلینیک هم بیان کرد: رفسنجان و انار بیش از 200 هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی دارد و نیاز به یک پلی کلینیک پیشرفته دارد که این مکان در رفسنجان احداث خواهد شد تا افراد بتوانند خدمات درمانی را به خوبی دریافت کنند.
نماینده مجلس در مورد آب آشامیدنی هم گفت: کمبود و مشکلات آب یکی از معضلات مردم است و احداث بزرگترین مخزن نگهداری آب استان کرمان در رفسنجان در دستور کار است که نیمی از این پروژه احداث شده و تا 22 بهمن امسال تکمیل خواهد شد؛ حدود 35 درصد آب شهر رفسنجان هدر می رود و نیازمند تعویض لوله ها است لذا با پیگیری های لازم امسال اعتبار خوبی گرفتیم و تعویض شبکه فرسوده آب آشامیدنی شهر رفسنجان در حال انجام است.
وی در بحث تأمین آب آشامیدنی حومه شرقی و منطقه نوقات هم بیان داشت: در این مناطق مشکلات آب در حال برطرف شدن است و بخش زیادی از این مشکل رفع شده و در بخش نوق هم لوله گذاری400 شروع شده و امیدواریم مشکل جدی آب مهدی آباد نوق با حفر چاه جدید حل شود.
انارکی محمدی در مورد مشکلات برق رفسنجان هم بیان کرد: سال گذشته 3 میلیارد تومان اعتبار دولتی برای رفع افت ولتاژ برق مناطق رفسنجان جذب شد و پیگیر هستیم این مشکل به طورکلی حل شود امسال نیز مبلغ 3 میلیارد تومان اعتبار دولتی درخواست دادیم که امیدواریم تخصیص و جذب شود و مشکلات حوزه برق رفسنجان به طورکلی مرتفع شود و در سال های 95 و 96 در مجموع 32 میلیارد تومان اعتبار جهت اجرای پروژه های برق رسانی به رفسنجان اختصاص وجذب شد.
انارکی محمدی در مورد کشاورزی هم بیان کرد: وام های کشاورزان پسته کار که طی دو سال اخیر خسارت دیده اند به مدت 3 سال امهال شد که اقدام خوبی برای کشاورزانی است که هیچ محصولی نداشتند و طی دو سال گذشته بیش از 95 درصد محصول بر اثر تغییرات اقلیمی از بین رفت؛ کشاورزانی که وام هایی از بانک کشاورزی دریافت کرده بودند 100 درصد امهال شده است و در برخی بانک های عامل هم این امهال در حال انجام است در مورد وامهای زیر 100 میلیون تومان هم قرار است این افراد اصل وام را بپردازند و سود را دولت و دیرکرد را بانک ها ببخشند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 850 پرونده برای دریافت تسهیلات اصلاح باغات در استان کرمان تشکیل شد که بخشی از این پرونده ها نتیجه بخش بود و کشاورزان وام دریافت کرده اند و بخشی دیگر از این پرونده ها نیز قرار است امسال با اعتبار تخصیص یافته 50 میلیارد تومان برای استان کرمان پرداخت شود.
نماینده مجلس تصریح کرد: در مصوبه ماده 16 هم اخیرا آمده است که افراد حقیقی و واحدهای تولیدی که تا 500 میلیارد تومان وام گرفته باشند اصل وام را بپردازند سود و دیرکرد آنها بخشیده می شود.
نظر شما