بروکراسی اداری باید کاهش یابد/ مدیران فعالیت های جذب اعتبار و سرمایه گذار خصوصی را گزارش دهند

استاندار خراسان شمالی با تأکید بر اینکه تلاش ما باید کاهش بروکراسی‌های اداری باشد، دستور داد روند امور در چهار کارگروه اصلی بررسی شود و همچنین زمان پاسخگویی به استعلام مصوبات کارگروه‌ها بیشتر از یک هفته به طول نینجامد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکتر محمدعلی شجاعی در ششمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که امروز شنبه (نهم شهریور) برگزار شد، مشکلات بخش بهداشت و درمان به ویژه در شهرستان های راز و جرگلان و جاجرم را یکی از نگرانی های استان برشمرد و گفت: اما متاسفانه در کمیته برنامه ریزی این شهرستان ها به کاهش اعتبارات این دو فصل رای داده شده است.

 

استاندار خراسان شمالی همچنین با اشاره به رای شهرستان ها مبنی بر کاهش اعتبارات فصل آموزش فنی و حرفه ای، بیان کرد: تاکید ما بر تطبیق رشته های دانشگاهی با نیازهای استان با توجه به پیشران های اقتصادی و توسعه است چرا که تربیت نیروی تحصیل‌کرده ماهر، موجب گره گشایی از مشکلات می شود.
 

وی، نرخ بالای بیسوادی به ویژه در نقاط روستایی و گروه بانوان را دیگر نگرانی در بخش آموزش و پرورش دانست و گفت: بی توجهی به این نکات بسیار خطرناک است.

 

دکتر شجاعی، با تأکید بر اینکه تلاش ما باید کاهش بروکراسی های اداری باشد، دستور داد روند امور در چهار کارگروه اصلی استان بررسی و پیشنهادات برای رسیدگی سریع به درخواست ها و اجرایی شدن مصوبات، اعلام شود و همچنین زمان پاسخگویی به استعلام مصوبات کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری و شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست بیشتر از یک هفته به طول نینجامد.

 

استاندار خراسان شمالی در حوزه مسکن هم گفت: برای حل مشکل مسکن استان بعد از جمع بندی اطلاعات و وضعیت استان با وزیر راه و شهرسازی و سازمان ملی مسکن کشور نشست داشتم و قرار شد تا بعد از اثبات اهلیت سرمایه گذاران با ترک تشریفات، این مشکل در استان با ساخت ۲ تا ۵ هزار مسکن برطرف شود.

 

وی با انتقاد از روند اجرای مصوبات ملی برای بحث سیل استان، تصریح کرد: یکی از مصوبات دولت ساخت ۶۵۰۰ واحد مسکونی در خراسان شمالی بود اما استان در این بخش عقب است البته بنده اعتقاد دارم فرمول ساخت اشتباه است که این موضوع را به طور کتبی به مرکز اعلام کرده ام.

 

دکتر شجاعی به تقویت بخش فرهنگ، هنر و رسانه، اقتصادی، آموزشی به ویژه زنان روستایی تاکید کرد و گفت: منشا جهش استان انجام مصوبات سفر مسئولان مختلف کشوری به استان و یا جلسات بنده با همراهی نمایندگان استان در سطح ملی است.

 

وی خطاب به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دستور داد: در جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه و شورای اداری استان فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی باید از فعالیت خود برای جذب اعتبارات ملی و سرمایه گذاران بخش خصوصی ارائه گزارش داشته باشند.

 

بر اساس این گزارش، دستور کار تفویض اختیارات به کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری و شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست با تاکید بر اینکه مصوبات این کارگروه به اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارسال شود؛ تایید شد و همچنین اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان ها، تغییر سهم فصول استانی و پروژه های توزیعی سطح استان در سال ۹۸ تایید و تصویب شد.

 

 

 

کد خبر 827171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha