به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «ابراهیم صالحی عمران» امروز(شنبه، ۹ شهریور) در جلسه مجمع خیرین، واقفان و حامیان دانشگاه فنی و حرفهایی استان گیلان در دانشکده چمران رشت با اشاره به وجود اتحاد و همبستگی لازم در انجام امور خیر در گیلان گفت: شکلگیری سیستم آموزشی بر پایه دو اصل عرضه و تفاضاست.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به مشکلات سیستم آموزشی در اشتغالزایی و مهارتآموزی افزود: سرمایهگذاری مهارتی و فنی بهترین سرمایهگذاری آموزشی است که منجر به رشد جامعه و توسعه کشور میشود.
وی آموزشهای مهارتی را موجب توانمندسازی و درآمدزایی افراد دانست و بیان کرد: سرمایهگذاریترین و اقتصادیترین آموزشها مهارتی است.
صالحی عمران با اشاره به اینکه کشورهای پیشرفته به دنبال مدرکگرایی نیستند افزود: برای توسعه جامعه باید به دنبال آموزشهای مهارتی رفت که در ایران آموزش عالی جدید با فنی و حرفهایی آغاز شد.
وی خواستار اراده بر تشکیل سیستم آموزشی مهارتی مطلوب شد و تاکیدکرد: دولت سرمایهگذاری خوبی در آموزشهای مهارتی داشته است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه دولت بهتنهایی قادر به ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با جامعه نیست تصریح کرد: مسیر درست سرمایهگذاری آموزشی، مهارتی است.
وی مجمع خیرین را یکی از شرکای مهم در ارائه آموزشهای مهارتی دانست و افزود: بهترین سیستمهای آموزشی با خیرین همراه هستند و اگر از حمایت آنها برخوردار باشیم بر سرعت توسعه کشور افزوده میشود.
صالحی عمران سرمایه انسانی توانمند را مولفه مهم در توسعه استانها دانست و بیان کرد: جدا از سرمایهگذاریهای عمرانی و احداث فضاهای آموزشی نیازمند سرمایه گذاری بهمنظور ارتقا کیفیت هستیم چراکه توانمندسازی سرمایه انسانی در سایه نهضت مهارتافزایی است.
وی از وجود هزار و ۳۰۰ کارگاه فنی و حرفهایی در مراکز آموزشهای مهارتی کشور خبر داد و گفت: ۶۰ درصد آموزشهای فنی و حرفهای، عملی و نیازمند سرمایهگذاری در کیفیت آموزشهاست.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با تاکید بر شناسایی کارگاههای فنی و حرفهایی استان بر ضرورت تهیه بانک اطلاعاتی از این کارگاهها تاکید کرد و افزود: باید این کارگاهها در اختیار خیرین قرار داده شده تا تجهیز شوند.
گفتنی است، در این مراسم از یادمان تشکیل مجمع خیرین، واقفان و حامیان دانشگاه فنی و حرفهایی رونمایی شد.
نظر شما