خبرگزاری شبستان-هرمزگان: «حبیب عیدزاده»، فعال رسانه ای شرق هرمزگان؛ در ایام هفته دولت قرار داریم و بسیاری از مسئولان در جای جای ایران اسلامی مشغول قیچی کردن روبان های رنگارنگ هستند و در برخی از شهرها و رستاها نیز کلنگ زنی ها و یا وعده هایی بدون توجه به کار مطالعاتی، تحقیق و در نظرگرفتن ردیف اعتباری به مردم داده می شود.
وعده های که مردم را در انتظار می گذارد و در عین حال نیز دست مدیران و مسئولان را خالی نگه داشته تا نتوانند به وعده های داده شده، عمل کنند.
در این خصوص می توان به سفر های استاندار به شهرستان های مختلف که در برخی از نقاط هرمزگان به «سردار سازندگی» در دولت تدبیر و امید لقب گرفته، اشاره کرد که هم در شهرستان میناب از وعده یک ساله وی می گذرد و هم مردم شهرستان بشاگرد و به ویژه منطقه گافر را در انتظار گذاشته است.
در دهه فجر سال گذشته فریدون همتی استاندار پرتلاش هرمزگان در سفر به شهرستان میناب، در جمع مردم و اصحاب رسانه وعده دوبانده شدن جاده میناب به بندر تیاب را داد و زمان بهره برداری از آن را هفته دولت امسال اعلام کرد، اما وی روز گذشته از همان جاده باریک و خطرناک که وعده دوبانده شدنش را داده بود اما این وعده هیچ گاه رنگ عمل به خود نگرفت، برای بهره برداری از پروژهها عبور کرد.
البته دهه فجر فرصت مناسبی برای مردم و رسانه هاست که با بازنگری به وعده های داده شده توسط مسئولان، به آنها یادآوری کنند که آیا وعده های داده شده نیاز به اعتبار ندارد که براحتی به فراموشی سپرده می شوند و به سراغ پروژه های دیگری می روند.
سوی دیگر این موضوع شهرستان بشاگرد است که در سفر استاندار هرمزگان به قلب محرومیت استان و کشور، باز هم به مردم وعده جاده سازی داده شد و با مطرح کردن این موضوع در رسانه ها و فرستادن دهها دستگاه بلدوزر برای شخم زدن کوههای بشاگرد برای جاده سازی، مشکل 40 ساله مردم را یک شبه حل کرد؛ در صورتی که فقط از این وعده بدون طرح و مطالعه و در نظر گرفتن اعتبار، موج نارضایتی مردم منطقه را در پی خواهد داشت.
در شهرستان بشاگرد با این همه وسعت و پراکندگی از دهها دستگاه وعده داده شده، تنها دو دستگاه بلدوزر به منطقه اعزام شده است که آن هم یک ساعت در روز مشغول به کار می باشند، که با این وضعیت، برای ایجاد راه در بخش گافر باید سال های زیادی را به انتظار نشست.
امروزه این پرسش در اذهان بسیاری از اهالی منطقه بشاگرد به ویژه نسل جوان تحصیلکرده آن مطرح است که استاندار هرمزگان با کدامین اعتبار و امکانات، به دنبال راه اندازی نهضت راه سازی در بشاگرد است.
پس بنابراین می توان نتیجه گرفت که به جای وعده دادن های بدون پشتوانه کار مطالعاتی و تحقیقاتی، با انجام کارهای کارشناسی شده و در نظر گرفتن اعتبارات لازم، اقدامی شایسته در مناطق مختلف صورت
گیرد تا خلف وعده ای نیز انجام نشود و مردم نسبت به آینده خوشبین و امیدوار باشند.
اگرچه نادیده گرفتن اقدامات بی شمار در حوزه های مختلف در اقصی نقاط کشور و استان هرمزگان که محرومیتی عمیق و ریشه ای از دوران قبل از انقلاب به ارث برده است، بی انصافی بزرگی نسبت به خدمات ارزنده نظام مقدس جمهوری اسلامی و مسئولان خدوم طی ۴۰ سال گذشته است و هیچ گاه نمی توان از این اقدامات در خور تحسین چشم پوشی کرد.
نظر شما