اجازه نمی‌دهیم با ادامه سوءمدیریت در واحدهای مهم صنعتی بیشتر از این مشکل ایجاد شود

رحمانی در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی گفت: اجازه نمی‌دهیم، با ادامه سوء‌مدیریت در واحدهای مهم صنعتی، بیشتر از این مشکل ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «رضا رحمانی» امروز(پنجشنبه۷ شهریور) در جریان سفر به استان مرکزی در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: اجازه نمی دهیم، با ادامه سوء مدیریت در این واحدهای مهم صنعتی، بیشتر از این مشکل ایجاد شود؛ شرایط کشور ایجاب نمی کند که افرادی با بی مبالاتی و بی توجهی برای نظام، کارگران و... مشکل ایجاد کنند. 

 

 

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت  افزود:‌ به اندازه کافی فرصت داده و مذاکرات انجام شده و راه حل های موقتی داشته ایم؛ اینکه چرا به رغم تشکیل جلسات متعدد و راهکارها و تصمیم های اتخاذ شده، همه به عنوان یک مسکن بوده است را باید این موضوع دانست که ما درباره مالکیت واحدهای تولیدی تصمیم می گیریم که اختیار نداریم؛ حتی دستگاه قضایی هم باید در این خصوص حکم صادر کند.

 

 

وی ادامه داد: آمادگی واگذاری آذرآب و واگن پارس را به شرکت مپنا، با توجه به توانمندی و داشتن شرایط لازم را داریم و هر گونه حمایت و همکاری را هم انجام خواهیم داد.

 

 

 

در ادامه این نشست «مهدی مقدسی»‌ گفت:‌ چنانچه وزارت صمت، اختیارات ویژه برای تصمیم گیری درباره مشکلات این واحدها ندارد، در دولت و یا نشست سران سه قوه تصمیمات نهایی و موثر اتخاذ شود.

 

 

نماینده  مردم اراک،‌خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ دولت و وزارت صمت باید بررسی کنند که عطاریان در دوره ۱۰ ساله منابع را کجا و چگونه هزینه کرده است؟ عملکرد مدیریت جدید در یک و نیم سال گذشته هم باید حسابرسی دقیق شود تا ابهامی وجود نداشته باشد؛ پیشنهاد می شود، قرارگاه خاتم که توانایی و شرایط لازم را دارد، هپکو را تحویل بگیرد و البته با مجوز دولت، بدهی ها و جرائم آن بخشیده شود. 

 

 

وی ادامه داد:‌ انتظار داریم در بدنه دولت، همه حرف و نظر مشترک داشته باشند و هر بخشی یا مقام مسئولی یک حرف نزند؛ بی توجهی سهامدار و عدم تعهد نسبت به مسئولیت ها، مشکل مهم و اصلی آذرآب است ولی از نظر بازار مشکلی وجود ندارد و تولیدات آن در خاورمیانه بی نظیر است، پیشنهاد من این است که آذرآب به شرکت مپنا واگذار شود  که اشراف کامل بر صنعت دارد.

 

 

مقدسی اظهار کرد:‌ واگن پارس را تا مرحله ای که از واردات واگن جلوگیری شود، رساندیم ولی پس از دو سال و حتی بعد از امضای ۷ وزیر هنوز تکلیف واگن پارس مشخص نیست که زیرمجموعه وزارت صمت است یا خیر.

 

 

«علی  آقازاده» هم در ادامه این نشست گفت:  آذرآب حدود 22 میلیون یورو سفارش کار دارد و فقط منتظر صدور ضمانت نامه است، ولی سوء مدیریت وحشتناک، باعث ایجاد این شرایط بحرانی شده است.

 

 

استاندار مرکزی افزود: مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت استعفا کرده و فقط یک نفر از اعضا باقی مانده اند، خدارحمی، به عنوان مدیرعامل بانک کشاورزی اصلا بنگاه دار خوبی نیست؛ پیشنهاد دارم آذرآب را به مپنا واگذار کنیم و یا سهام ۳۰ درصدی بانک کشاورزی در بورس عرضه شود و یا به شخص یا گروهی که اهلیت داشته باشند و برای تشخیص و بررسی اهلیت و داشتن صلاحیت لازم این شرکت برای در اختیار گرفتن آذرآب، کمیته ای تشکیل شود.

 

 

مشکلات شرکت های هپکو، آذرآب و واگن پارس در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، با حضور دکتر رحمانی وزیر صمت مطرح و بررسی می شود.

 

 

لازم به ذکر است، تعدادی از کارگران هپکو در اعتراض به شرایط تولید در شرکت و حقوق عقب افتاده خود در مرکز شهر تجمع کردند؛  تقریبا دو ماه حقوق کامل کارگران عقب افتاده و 70 درصد حقوق فروردین و اردیبهشت ماه از سوی شرکت پرداخت شده است.

 

کد خبر 826482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha