«مسعود شهرجردی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان از اراک گفت: در این دوره که به میزبانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود، شرکت کنندگان از کتاب آشنایی با دانش تدبر و جلد ششم کتاب تدبر در قرآن کریم تألیف علی صبوحی با اشراف علمی و نظرات محمدحسین الهیزاده به عنوان منابع اصلی بهره مند می شوند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: در این دوره آموزشی شش روزه که امروز هفتم شهریور افتتاحیه آن است، شرکتکنندگان ابتدا با روشهای گوناگون تدبر در قرآن کریم آشنا میشوند و سپس تدبر در تعدادی از سورههای قرآن را انجام خواهند داد.
وی اظهار کرد: عمل به امر قرآن در خصوص تدبر در این کتاب آسمانی، گسترش فرهنگ تدبر در قرآن در بین دانشجویان، افزایش میزان معرفت قرآنی در میان دانشجویان، فهم بیشتر قرآن در بین دانشجویان و انتقال آن، شناسایی دانشجویان علاقهمند به تدبر و حمایت از آنها، افزایش فعالیتهای قرآنی در بین دانشجویان، ایجاد زمینه حمایتی از دانشجویان و... برخی از اهداف این دوره است.
این مقام مسئول ادامه داد: در این طرح ۵۰ نفر از دانشجویانی که قبلاً دوره دانشجومعلمی را گذرانده و هماکنون مشغول تدریس قرآن هستند، حضور دارند و پس از حضور در این کلاسها در صورت فعالیت در زمینه تدبر در قرآن و تدریس آن، به آنها گواهی مورد تأیید جهاددانشگاهی اعطا میشود؛ پس از این دوره دانشجویان در دورههای تکمیلی تدبر در قرآن نیز شرکت می کنند تا بهعنوان مربی تدبر در قرآن فعالیت کنند.
شهرجردی تصریح کرد: پس از اردوی آموزشی استان مرکزی، این دانشجویان به میزان ۲۴۰ ساعت آموزش تکمیلی دریافت میکنند که ۲۰۰ ساعت آن به صورت مجازی و ۴۰ ساعت آن به صورت حضوری خواهد بود.
به گفته وی از سال ۹۷ فعالان دانشجو معلم برای اردوهای طرح دانشجو متدبر قرآن کریم دعوت و این افراد با دروس تدبر در قرآن کریم آشنا و این معلومات را در کلاسهای خود استفاده میکنند.
نظر شما