حجتالاسلام سید حسن رضوی، سرپرست اوقاف و امور خیریه همدان با بیان اینکه امسال فعالیتهای طراحی و نقشه برداری مربوط به پنج بقعه امامزاده انجام شده است، به خبرنگار شبستان گفت: امامزاده خاتون کوزره قهاوند، امامزاده لیلا(ع) روستای سنگستان، قاسم(ع) روستای حیدره بالای شهر، امامزاده اسماعیل(ع) فامنین و امامزاده اسماعیل(ع) روستای چایان شهرستان رزن در راستای تخریب و بازسازی انجام شده است.
وی با اشاره به تخریب و بازسازی بقعه امامزاده خاتون کوزره قهاوند و امامزاده اسماعیل(ع) روستای چایان شهرستان رزن، گفت: در حال حاضر بازسازی بقعه امامزاده فاطمیه (ع) 40 درصد و امامزاده اسماعیل(ع) نیز 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه طرح بازسازی امامزادگان با توجه به موقعیت و مساحتی که زمین امامزاده دارد، آماده میشود، اضافه کرد: این نقشه که شامل معماری، سازه و تأسیسات است در اختیار هیئت امنای امامزاده قرار می گیرد.
سرپرست اوقاف و امور خیریه همدان گفت: اوقاف و امورخیریه برای تخریب و بازسازی هر یک از امامزادگان مورد نظر مبلغ 30 میلیون تومان اختصاص داده است و در سال جاری مبلغ 150 میلیون تومان از بودجههای سازمانی اوقاف به این پنج امامزاده اختصاص یافته است.
حجتالاسلام رضوی ادامه داد: تخریب، بازسازی و تجهیز هر امامزاده با معماری اسلامی حدود 80 تا 90 میلیون تومان هزینه دارد و مابقی اعتبارات از طریق کمکهای مردمی خیران جمعآوری میشود.
وی تصریح کرد: وقف یکی از بهترین و موثرترین شیوههای انفاق محسوب شده و برای همیشه زمان آثار و خیرات بخشش مال و کمک به مردم به ویژه محرومان و نیازمندان شامل حال واقف میشود و از بهرههای معنوی و اخروی آن سود میبرد.
وی اظهار داشت: در میان انواع روشها و شیوههای انفاق و بخشش و خرج مال در راه خداوند شیوهای همچون وقف حامل خیر و برکت بسیار و همیشگی برای واقف و مردم نیست چون وقف در اسلام ثواب بسیار دارد و پس از مرگ نیز به عنوان صدقه دائما به شخص وقفکننده میرسد.
سرپرست اوقاف و امور خیریه همدان افزود: رفع بسیاری از نیازمندیهای مستمندان و گشودهشدن بسیاری از گرههای اقتصادی با سنت وقف عملی میشود و وقف، ثروت و مایملک را بسان چشمهای همیشه جوشان میسازد که هرگز از جوشش باز نمیایستد و برای همیشه و در همه حال خیر و برکت را به مردم و واقف میرساند و در واقع صاحب خویش را از بهرههای عظیم روحانی و معنوی برخوردار میگرداند.
حجتالاسلام رضوی ادامه داد: امکان ندارد کسی وارد بقاع شود و به یاد معصومین (ع) نباشد و بزرگترین نیاز مردم به بقاع، نیازهای فرهنگی و معنوی است.
پایان پیام/
نظر شما