مهمترین اولویت‌های مساجد کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی /ثبت ۹۸۴مسجد استان سمنان در سامانه جامع اوقاف

حجت الاسلام تدینی، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مساجد را کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی دانست وگفت: میتوان با جذب جوانان و مشارکت آنها در برنامه‌های مختلف گام‌های مهمی در این راستا برداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، حجت‌الاسلام «اسماعیل تدینی»، با بیان اینکه مساجد باید با توجه به نقش اثرگذاری که همواره در طول تاریخ اسلام در بین اقشار مختلف جامعه داشته اند و با در نظر گرفتن تراز اسلامی مساجد، نسبت به ارتقاء سطح معرفت دینی و سیاسی مومنین گام بردارند گفت: یکی از ملاک های امتیازدهی در بحث عمران و آبادی مساجد، تلاش در جهت جذب مومنان و افزایش اقبال جوانان و افزایش شمار مخاطبین در مسجد و افزایش بینش دینی نمازگزاران در مساجد است که منجر به عملکرد مثبت اجتماعی در خدمات دهی به مخاطبین اعم از زنان و مردان و نوجوانان و جوانان با تمام افکار و عقاید شده باشد.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، با بیان اینکه مسجد پویا و فعال می‌تواند در اقشار مختلف مردم با اجرای برنامه‌های متنوع و جذاب اثرگذار باشد اضافه کرد: باید از ظرفیت جوانان در اجرای برنامه‌ها استفاده شود و در جذب و ترغیب این قشر اقدامات و تدابیر خاصی انجام شود.

 

وی در ادامه به نقش ارکان مساجد نظیر امامان جماعت، هیئت‌امنا و ... نیز اشاره داشت و گفت: در مساجد استان سمنان یک هزار و ۶۰۰ هیئت‌امنا ساماندهی شده‌اند.

 

تدینی، توجه به برگزاری و اجرای مطلوب و باکیفیت برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی را از مهمترین وظایف هیئت امنا برشمردوتاکید کرد: باید اجرای برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف به جوانان سپرده شود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، خواستار تشکیل کانون‌های خیریه در مساجد استان سمنان شد وبیان کرد:در مساجد توأم با پرداختن به مسائل معنوی و عبادی باید به امور مردم و مشکلات آنان نیز رسیدگی شود که در مساجد با ایجاد کانون‌های خیریه می‌توان برای رفع و حل‌وفصل مشکلات مردم هر محله تلاش ویژه‌ای و مثمر ثمری انجام داد.

 

وی در ادامه با بیان این مطلب که تاکنون ۹۸۴ مسجد در سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه استان سمنان ثبت و ساماندهی شده است اضافه کرد:عمران و آبادانی و ایجاد زیر ساخت ها در مساجد، یکی از اقدامات مورد توجه سازمان اوقاف و هیات امنای مساجد با کمک مردم ولایتمدار است؛ باید توجه داشته باشیم که عمران و آبادی مساجد منحصر در توسعه و ایجاد فضای لازم جهت حضور فیزیکی مردم و نمازگزاران و به عبارتی توسعه طولی و عرضی زمین و ابنیه مساجد خلاصه نمی شود.

 

تدینی، افزود: در بحث عمران و آبادی مساجد باید به توسعه ابعاد فرهنگی، قرآنی و دینی نمازگزاران و مومنین نیز توجه شود و این مهم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 825615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha