مردم در (9 دی) سال گذشته خط پایانی بر جریان فتنه کشیدند

فرمانده انتظامی استان قم، گفت: مردم ما (9 دی) سال گذشته خط پایانی بر جریان فتنه کشیدند و حضور مسئولانه مردم ما هیچ بهانه ای به حامیان فتنه نمی دهد.

سردار مهدی توکلی، فرمانده انتظامی استان قم، امروز(8 دی)، با اشاره به اینکه (9 دی) پایان جریان فتنه بود، گفت: این روز، روز بصیرت مردم متدین کشور ما بود که با حماسه عظیمی که در سراسر کشور آفریدند تمام تحرکات خیابانی و اجتماعی فتنه را خاموش کردند و پایان 8 ماه دفاع مقدس بود.

 

وی افزود: مردم در (9 دی) با اعلام حمایت از ولایت فقیه توطئه های اجانب را خنثی کردند و کشور به یک آرامش رسید اما باز کلید (9 دی) توسط مردم متدین قم زده شد.

 

فرمانده انتظامی استان قم، بر ضرورت یادآوری یوم الله (9 دی) تاکید کرد و ابراز داشت: پیشنهاد خوبی است که فاصله (9 تا 19 دی) را به عنوان دهه بصیرت نامگذاری کنیم تا نسل های بعد هم از این فضای ارزشمند استفاده کنند.

 

توکلی، در ادامه با بیان اینکه مردم ما (9 دی) سال گذشته خط پایانی بر جریان فتنه کشیدند، ابراز داشت: اما نیروی انتظامی همیشه برای بدترین شرایط آماده است و حضور مسئولانه مردم ما هیچ بهانه ای به حامیان فتنه نمی دهد.

 

فرمانده انتظامی استان قم، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های هفته پژوهش در نیروی انتظامی گفت: رشد و توسعه کشورها با تولید علم صورت می گیرد و تولید علم تنها با تحقیق و پژوهش امکان پذیر است.

 

وی ادامه داد: دانشمندان ما گام های خوبی را برداشتند تا جایی که ابرقدرت ها و مستکبران دنیا زمانی که در مسابقه علمی کم می آورند دست به توطئه های کور از جمله ترور دانشمندان ما می زنند که نشان دهند اوج زبونی آنها و امیدواری برای مردم ماست.

 

فرمانده انتظامی استان قم، تاکید کرد: این شهادت ها هیچ خللی در نظام ایجاد نمی کند بلکه تزریق خون جدید در اجتماع است و روز به روز شاهد بالندگی علمی خواهیم بود.

 

توکلی، با بیان اینکه نباید نگاه پژوهشی به نیروی انتظامی داشت، تصریح کرد: می طلبد که توجه به تولید علم جزو ضروریات جدا ناپذیر نیروی انتظامی باشد و ریسک در این حوزه هزینه بالایی دارد.

 

وی افزود: در سال گذشته در جشنواره خوارزمی مرکز تحقیقات نیروی انتظامی به عنوان مرکز پژوهشی برتر در کشور مطرح و تقدیر شد.

 

فرمانده انتظامی استان قم، گفت: در سراسر کشور قطب های پژوهشی زیادی داریم و 54 پژوهشکده در کشور تاسیس شده اند که عمدتا در گرایش های تخصصی خاص خود تحقیق می کنند و بخشی در زمینه مسایل ماموریتی نیروی انتظامی فعالیت می کنند.

 

توکلی، با اشاره به اثرات کار پژوهشی در نیروی انتظامی گفت: بخش عمده خدمات را پلیس + 10 انجام می دهند و ما با کنترل سیستمی، خدماتی را به مردم انجام می دهیم و همین امر باعث کاهش تردد مردم شده است.

 

وی افزود: پودرهایی توسط فرزندان ما تولید شده که می توان اثرات انگشت را در سطوح غیر مسطح نیز شناسایی کرد و این محصول مشابه خارجی ندارد.

 

فرمانده انتظامی استان قم، با بیان اینکه ما هیچ اتکایی به علم و دانش پلیسی کشورهای دیگر نداریم، اظهار داشت: امروز دانش انتظامی که به کار گرفته می شود توسط فرزندان نیروی انتظامی تولید شده و احتیاجی به دانش کشورهای دیگر نداریم.

 

توکلی، با اشاره به اینکه در استان های مختلف قابلیت های پژوهشی زیادی داریم، گفت: قم به عنوان قطب پژوهش دینی در کشور تعریف شده تا از پتانسیل های پژوهشگران دینی استفاده کنیم که در گام نخست همایش بررسی اثرات آموزه های دینی در کاهش جرم نیز در این راستا برگزار شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 8255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha