به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، فراهم کردن زیرساختها و امکانات مانند ساخت شناورها و قایقهای تفریحی، ساخت اسکلههای تفریحی و پارکهای دریایی و زیردریاییهای تفریحی از یکسو و از سویی دیگر جذب گردشگران جهت استفاده از این امکانات به اقتصاد کشور و مناطق ساحلی و نیز ایجاد اشتغال و کسب درآمد کمک شایانی خواهد کرد، در این میان استان هرمزگان با وجود مرزهای دریایی و طبیعت بکر و سواحل ناب، تا کنون بهره کاملی ازاین صنعت نبرده است.
شرکت تعاونی "خورشید مکران" که کار تخصصی برنامههای تفریحی گردشگری دریایی را از سال 94 در استان هرمزگان آغاز کرده، نیازمند حمایت و تحقق وعده های مسئولان برای گرفتن تسهیلات و فراهم شدن زیرساخت های لازم است.
در این راستا مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان از شناور در حال ساخت تفریحی گردشگری با ظرفیت 300 نفر و شناور پشتیبان ماهیگیری که ظرفیت صید کشور در آبهای بین المللی را 40 درصد افزایش می دهد و مالکین آنها که دو شرکت تعاونی است و توان ایجاد اشتغال بالایی دارند، بازدید کرد.
« هادی ابراهیمی » در این بازدید بیان کرد: در صورت حمایت، صنعت گردشگری دریایی علاوه بر توسعه و رونق اقتصادی، سبب ایجاد اشتغال می شود.
عدم پرداخت تسهیلات و نبود زیرساخت گردشگری مناسب از مشکلات مطرح شده توسط مدیران عامل این شرکتهای تعاونی بود که برای مرتفع شدن آنها قول مساعدت و همکاری داده شد.
مدیرعامل شرکت تعاونی خورشید مکران گفت: با تمام توان در بخش گردشگری دریایی ورود پیدا کردیم اما علیرغم وعده تسهیلات و ایجاد زیرساخت ها، دستگاههای مرتبط و بانک به تعهدات خود عمل نکرده و انتظار می رود در این خصوص حمایت شویم.
« واحدی » افزود: علاوه بر بخش گردشگری دریایی، در دو بخش صنعت ماهیگیری و خدمات به سکوهای نفتی نیز فعالیت داریم و در این خصوص ساخت شناور پشتیبان ماهیگیری « پارس صدف 1 » توسط شرکت تعاونی پارس هنر به کشتی سازی ایزوایکو داده شد و تاکنون پیشرفت فیزیکی 94 درصدی را دارد و در صورت همکاری بانک ، امید است این شناور به زودی به آب انداخته شود.
نظر شما