سابقه خدمتی در مدیریت میانی و عالی کشور حضور نمایندگان در مجلس را موثر می کند

حیدر پور گفت: یک نماینده کارآمد باید از سابقه خدمتی ۱۰ تا ۲۰ سال در حوزه های مدیریتی میانی و عالی برخودار باشد و در یک رسته خدمتی اشراف کامل داشته باشد تا بتواند در کمسیون های مجلس به صورت موثر وارد شود.

«عوض حیدر پور» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد ویژگی های یک نماینده کارآمد گفت: نماینده ای می تواند کارآمد باشد که از دانش و تجربه مورد نیاز برای مجلس برخودار باشد.

 

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: یک نماینده کارآمد باید از یک سابقه خدمتی 10 تا 20 سال در حوزه های مدیریتی میانی و عالی برخودار باشد و در یک رسته خدمتی اشراف  کامل داشته باشد تا بتواند در کمسیون های مجلس به صورت موثر وارد شود و در عین حال اشرافی کامل بر فضای علمی و سیاسی کشور داشته باشد به صورتی که فضای داخلی و خارجی را درک کند.

 

نماینده سه دوره مجلس شورای سلامی در مورد شرایط عمومی یک نماینده حاذق گفت: ویژگیهایی که امام خمینی (ره) برشمردند از مهمترین خصوصیات یک نماینده است که از جمله آن برخاستن از دل اقشار مردم است تا درد و رنج مردم را درک کند و بداند که اگر نماینده مجلس شد مردمی که برای آنها قرار است خدمت کند چه ویژگی هایی دارند و بر اساس انتظارات مردم موضع گیری و اظهار نظر کند و جایی که باید رای بدهد، رای خود را اعلام کند و در جایی که نباید رای بدهد از رای دادن اجتناب کند.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: ضروری است که یک نماینده کارآمد یک شناخت درست و واقعی از ایران و کشورهای منطقه ای و دنیا داشته باشد و به قوانین جمهوری اسلامی و سایر کشورها نیز اشراف داشته باشد. نماینده ای با این ویژگی ها می تواند در مجلس خدمت کند و مظهر خیرات و برکات باشد.

 

حیدپور در مورد  اولویت های مجلس جدید اظهار کرد: ما در مجلس جدید باید یادمان باشد که ما در جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم که از ابتدای انقلاب تا کنون این نظام با دشمنان بیرونی مواجه بوده است که کماکان این دشمنان هنوز هستند، کسی که می خواهد نماینده مجلس شورای اسلامی شود باید شناخت دقیق از این دشمنی ها و کینه توزی ها داشته باشد و جلوی خواسته های انها مقاومت کند و و پوزه دشمن را به خاک بمالد.

 

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ما در فضایی زندگی می کنیم که لازمه توسعه و رسیدن به عدالت اجتماعی و رفاه عمومی ایجاد یک اقتصاد درون پایه و پویاست.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: نمایندگان در مجلس امروز و مجلس آینده باید به یاد داشته باشند نقطه ای که ما از آن اسیب می بینیم  اقتصاد پویا و درون پایه است که این موضوع متکی به ایجاد اشتغال و تولید داخلی و بهبود تولیدات داخلی است.

 

حیدر پور گفت: نمایندگان باید توجه داشته باشند که با وضعیت پولی و ریالی  کشور و با توجه به وضعیت رکود اقتصادی در دنیا هزینه های کشور را تاحد ممکن کم کنند.نمایندگان در این دوره قول داده بودند تا کشور را ارزانتر اداره کنند اما متاسفانه  از دوره های قبلی گرانتر اداره شد.

 

وی خاطر نشان کرد: نمایندگان باید به یاد داشته باشند که ما آنقدر ظرفیت نداریم که بتوانیم کشور را گران اداره کنیم . این جا خواسته امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب و همه اندیشمندان  بوده که اقتصاد  درون پایه بدون اتکا به نفت را پایه گذاری شود نمایندگان در  مجلس جدید باید تلاش کنند تا اتکا به نفت را به حداقل ممکن برسانند  و دراین صورت است که می توان ادعا کرد که نمایندگان خوبی برای مردم بودند./

کد خبر 824993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha