رسانه ها جامعه را نسبت به مسائل اجتماعی حساس تر کنند/عمل به تکیلف صنایع موجب ریشه کنی فقر در هرمزگان می شود

الهیاری با بیان اینکه رسانه ها جامعه را نسبت به مسائل اجتماعی حساس تر کنند، گفت: در صورت عمل کردن صنایع و بنگاه های اقتصادی به تکلیفشان، فقر از هرمزگان ریشه کن خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « علی الهیاری » در نشست خبری با یادآوری اینکه ۸۸ هزار خانوار در هرمزگان تحت پوشش کمیته امداد هستند، عنوان کرد: اگر صنایع و بنگاه های اقتصادی به تکلیف خود عمل کنند هیچ فقیری را در استان هرمزگان نخواهیم دید.

 

وی با تاکید بر اینکه رسانه ها، جامعه را نسبت به مسائل اجتماعی حساس تر کنند، افزود: هیچ موضوعی برای خانواده و جامعه مهمتر از تحصیل فرزندان وجود ندارد و هرچه قدر که از وضعیت تحصیلی فرزندان غفلت شود در بحث توسعه انسانی عقب خواهیم ماند که این امر موجب عقب ماندگی در بخش های مختلف می شود.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان اظهار کرد: اگر در دوره ۱۰ ساله به تحصیل فرزندان خوب پرداخته شود تحول بزرگی را در سطح استان هرمزگان شاهد خواهیم بود زیرا هرچه بتوانیم آموزش و پرورش را تقویت کنیم بهترین نتیجه را خواهیم گرفت..

 

وی عدم برقراری عدالت آموزشی را موجب فقیرتر شدن بیشتر فقرا و غنی ترشدن اغنیا دانست و تصریح کرد: اکثر رتبه های خوب کنکور از دل مدارس غیرانتفاعی بیرون می آید و فرزندان فقرا به دلیل عدم دسترسی به ابزار از قافله عقب می مانند و از این رو فرصت برابر برای شکوفایی استغداها برقرار نیست.

 

الهیاری تصریح کرد: هرچه به جلو می رویم شانس خانواده های فقیر برای دستیابی به کرسی های تاپ دانشگاهی کمتر می شود.

 

وی با اذعان به اینکه بسیاری از فرزندان خانواده های نیازمند در دهه‌های 60 و 70 توانستند به جایگاهی رسیدند اما برای بچه‌های دهه 80 و 90 این امیدواری را وجود ندارد، تصریح کرد: امروز دسترسی فرزندان خانواده‌های نیازمند به تجهیزات آموزشی کمتر است و این باعث می‌شود از کرسی‌های تاپ دانشگاه فاصله بگیرند و این امر موجب تسلسل فقر می شود.

 

این مقام مسئول با اشاره به اجرای برنامه های توانمندسازی کمیته امداد، اذعان کرد: تا اجرای کامل یک برنامه توانمندسازی فاصله زیادی دارد و نیازمند مشارکت عمومی برای درمان فقر در جامعه می باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه اگر تنها زکات در جامعه اسلامی احیا و نهادینه می شد، امروز شاهد جولان دادن فقر در جامعه نبودیم، ابراز امیدواری کرد که در آستانه سال تحصیلی و جشن عاطفه‌ها مشارکت خوبی در جهت تأمین نیازهای آموزشی خانواده‌های نیازمند در هرمزگان صورت بگیرد.

 

الهیاری با ذکر این نکته که با همت خیرین و مردم آثار فقر در ترک تحصیل فرزندان در استان هرمزگان را به حداقل رساندیم، گفت: اما برای توسعه دسترسی فرزندان به موقعیت‌های تحصیلی بالاتر نیاز به برقراری عدالت اجتماعی داریم.

 

وی، شناسایی، حمایت و ایجاد بستر برای شکوفاسازی استعدادها در خانواده های فقیر و برقراری عدالت آموزشی را از اهداف جشن عاطفه‌ها برشمرد و افزود: 120پایگاه نیکوکاری طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه 7 و 8 شهریور با شعار « با رنگ مهر رؤیایی را بسازیم » در سراسر استان هرمزگان آماده دریافت کمک های مردمی هستند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان به روش های نوین مشارکت در طرح عاطفه ها اشاره کرد و افزود: عموم مردم می‌توانند از طریق تلفن گویای 3288 و یا نصب اپلیکیشن ناب با ارسال عدد 100 به شماره 300076 39 و یا واریز به شماره کارت 6037991899960169 و شماره‌حساب 0111116060008 بانک ملی کمک‌های نقدی خود را ارسال کنند.

 

الهیاری یادآور شد: پرسال مردم خیرخواه و نیک اندیش هرمزگانی 36 میلیارد ریال در قالب جشن عاطفه‌ها به دانش آموزان نیازمند کمک کردند.

 

وی حداقل هزینه یک دانش‌آموز در سال تحصیلی را یک‌ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این درحالی است که از محل اعتبارات کمیته امداد بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان سرانه تحصیلی به هر دانش آموز تحت پوشش پرداخت می شود و از این رو نیازمند حمایت جدی تر مردم و خیرین هستیم.

 

گفتنی است؛ بر اساس اخبار منتشره مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و نهادهای حمایتی، هرمزگان در ردیف چهار استان فقیر اول کشور قرار دارد و ۸۸ هزار خانوار در  این استان تحت پوشش كمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند در حالی که ۶۰ درصد از صادرات و واردات کشور از طریق بنادر این استان صورت می گیرد.

 

 

 

 

 

کد خبر 824885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha