کار فرهنگی به صورت علمی و مستمر و خارج از طرح های کوتاه مدت پیگیری شود

کار فرهنگی به صورت علمی و مستمر و خارج از طرح های کوتاه مدت در استان و کشور پیگیری شود و در غیر اینصورت، معنا نمی دهد.

خبرگزاری شبستان – مازندران؛ استان مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی در برابر دشمنان و بیگانگان، مقاومت بسیاری می کردند و دیرتر از استان های دیگر، اسلام آوردند اما پس از پذیرفتن اسلام، شیعه را پذیرفتند و نخستین حکومت علویان و شیعه در این استان، شکل گرفت.

 

وجود مواهب طبیعی نظیر دریا، کوه، رودخانه، جنگل و ... در مازندران هر ساله به ویژه تعطیلات، موجب گسیل شدن مسافرین بسیاری از اقصی نقاط کشور حتی خارج از کشور به این خطه، می شود.

 

جشنواره دیار علویان در مازندران برای هشتمین سال متوالی در سواحل دریا و برای شهرهایی از این استان که با دریا همسایه نیستند نظیر سوادکوه در تفرجگاه «پارک جنگلی جوارم» و قائم شهر در بوستان «ولیعصر»، این جشنواره برگزار می شود.

 

غروب پنج شنبه و روز جمعه، زمان برگزاری جشنواره دیار علویان است که به همت معاونت فرهنگی هنری ناحیه مقاومت بسیج و همکاری برخی ادارات و بخش های خصوصی در بخش های فرهنگی، هنری، بومی و محلی، صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام «محسن قبادیان»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: این جشنواره در راستای پاکسازی معنوی و اجتماعی اماکن تفریحی، تفرجگاه و سواحل مازندران برای هشتمین سال متولی در بخش ها و آیتم های مختلف، انجام می شود.

 

امام جمعه موقت زیرآب و روحانی هشتمین جشنواره دیار علویان در سوادکوه اظهار کرد: جهت بازخورد این جشنواره لازم است که گستردگی کار بیشتر باشد و در شهرستان سوادکوه فقط یک گروه آن هم در پارک جنگلی جوارم، کفایت نمی کند بلکه باید حداقل پنج گروه در این شهرستان، فعالیت داشته باشد.

 

وی بیان کرد: ارتباط چهره به چهره، مشاوره دینی و مذهبی، نماز جماعت و احکام از جمله فعالیت های بنده در این جشنواره، محسوب می شوند.

 

حجت الاسلام قبادیان ابراز کرد: کار فرهنگی به صورت علمی و مستمر و خارج از طرح های کوتاه مدت در حد زمانی اندک در کشور و استان باید پیگیری شود و در غیر اینصورت، جواب نمی دهد.

 

وی با اشاره به اینکه انجام کار فرهنگی هزینه بسیار نمی خواهد، گفت: بلکه مومنین با توکل و توسل به خدا، دست برداشتن از کارهای جزیره ای و یکی شدن همت و افکار می توانند کارهای فرهنگی بسیاری را انجام دهند.

 

حجت الاسلام قبادیان اظهار کرد: جهت گام دوم انقلاب، جوانان مستعد و اندیشه ورز، باید مشابه یک نخ تسبیح در کنار یکدیگر، قرار گیرند که می توان از آن به عنوان بزرگ ترین انقلاب فرهنگی، نام برد.

 

وی بیان کرد: اشخاصی که می خواهند طرح فرهنگی، ارائه دهند باید تحلیل و ذهن فرهنگی، داشته باشند.

 

حجت الاسلام قبادیان ابراز کرد: برای دختران انقلاب، تحلیل فرهنگی نداریم و با طرح ها و تحلیل های عالِمانه، می توان به توسعه بیشتر دست یافت.

 

«سیده فاطمه موسوی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: یکی از گویندگان رادیو هشتمین جشنواره دیار علویان در سوادکوه هستم.

 

وی افزود: بخش رادیو، برگزاری مسابقه برای بزرگسالان و نوجوانان، مشاوره با روحانی، انجام مسابقه غنچه ها، ورزش با بچه ها، برپایی جشن و مولودی خوانی برای ولادت ائمه (علیهم السلام) از بخش های در نظر گرفته شده برای این جشنواره به شمار می آیند.

 

موسوی اظهار کرد: جشنواره دیار علویان از اول تیر، آغاز شد که پنج شنبه ها از ساعت 18 و 30 دقیقه – 16 و جمعه ها از 13-10 صبح و 19- 15 و 30 دقیقه با استقبال خوب اقشار و در سنین مختلف مردم، بر گزار می شود.

 

وی بیان کرد: علاوه بر مهمانان و مسافران، بومی ها نیز به این جشنواره، اقبال خوبی دارند.

 

«مائده غلامی» یکی از مسافرین تهرانی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: هنگام ورود به پارک جنگلی جوارم باید پول ورود، پرداخت کرد اما با توجه به هجم بسیار جمعیت و مسافرین، چندان به امور بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی، توجه نمی شود.

 

وی افزود: مساحت این پارک، بسیار وسیع و دارای سه کمپ جهت استراحت و تفریح است اما ساخت نمازخانه کوچک، شایسته و زیبنده آن نیست.

 

غلامی اظهار کرد: برپایی نماز جماعت و برگزاری مسابقات و برنامه های شاد در جشنواره دیار علویان بسیار جالب است و  انتظار می رود تا در مکان های بیشتری، این جشنواره برگزار شود.

 

تصویر بالا، هدیه ای است که در هشتمین جشنواره دیار علویان در سوادکوه برای پاسخ به سوال مطرح شده در این جشنواره و جواب درست خبرنگار شبستان به وی، اهداء شد.

کد خبر 824808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha