نورالله تیموری، صبح امروز (3 شهریور) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، بابیان این مطلب، اظهار کرد: برنامهریزیهای لازم در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با حمایتهای استاندار محترم، انجامشده که بر اساس آن، طی دو سال آینده آبرسانی به روستاها بهصورت سیار در این استان به صفر برسد.
وی، بابیان اینکه انتظار میرود که با تلاش همه مسئولان، اولین استانی باشیم که آبرسانی سیار به روستاها در دیگر نداشته باشیم و همه روستاهایی استان از آب سالم و بهداشتی برخوردار باشند، گفت: استاندارد مصرف آب در ایران به ازای هر نفر 120 لیتر است که در کشورهای اروپایی 80 لیتر است.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان ایلام با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی نقاط استان میزان سرانه مصرف تا 350 لیتر هم میرسد، یادآور شد: مشترکین عزیز باید این نکته را موردتوجه قرار دهند که حتماً صرفهجویی در مصرف آب را رعایت کنند، منظور از صرفهجویی، مصرف بهینه آب است.
تیموری، با اشاره به بحث انشعابات غیرمجاز، اظهار کرد: انشعابات غیرمجاز موجب میشود که در این میان 30 تا 40 درصد آب در شبکه گم شود، البته باید در این زمینه فرهنگسازی لازم را انجام داد و صرفهجویی و مدیریت در مصرف آب موردتوجه مشترکین قرار گیرد و شرکت آب و فاضلاب روستایی را برای ارائه خدمات بیشتر همراهی کنند.
وی، در ادامه با اشاره به اینکه در جریان سیل ابتدای سال جاری، شبکه آب و فاضلاب 122 روستای استان دچار خسارت شد، افزود: برآورد خسارتهای واردشده به تأسیسات شبکههای آب و فاضلاب روستایی استان حدود 31 میلیارد بوده است که البته مدیریت جهادی در شرکت آبفار استان قبل از سیل، حین سیل و بعد از سیل موجب شد که خسارتهای سیل افزایش نیابد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان ایلام، بابیان اینکه طرحهای که در حوزه جبران خسارتهای سیل برنامهریزیشده است تا قبل از آغاز بارندگیهای سال جاری به بهرهبرداری خواهند رسید، گفت: قبل از وقوع سیل، مخازن آب روستاها پرشده و مدیریت شد و قطعی آب در روستاها خیلی محسوس نبود، از سوی دیگر نیز برخی از تأسیسات مهم که لازم بود بیمه شدند و اخطارهای لازم و پیشبینیهای لازم انجام شد.
وی، بابیان اینکه شرکت آبفار استان ایلام از سه شرکت برتر کشور است، اظهار کرد: اگر توفیقاتی حاصلشده، ناشی از حمایت خوب مسئولان و رسانههای استان است که تلاش رسانهها در این زمینه قابلتقدیر است، حمایتها و راهنماییهای رسانهها تأثیرگذار است.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: نگاه مثبتی به حوزه آب و فاضلاب روستایی وجود دارد که امید است این نگاه منجر به افزایش شاخصهای بهرهمندی و برخورداری همه روستاهای استان از آب سالم و شرب پایدار شود.
نظر شما