به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «ناصر رستمی» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پرونده الکترونیک برای همه شهروندان ایجاد شده و اطلاعات مربوط به سلامت خانواده ها به صورت محرمانه ثبت شده است، گفت: شبکه بهداشت اولین دستگاه دولتی که از مراجعه کنندگان به صورت آنلاین رضایت سنجی کرده و آن را اندازه گیری می کند و کارشناسان ارزیاب اطلاعات ناراضی بودن افراد را جمع آوری کرده و اقدامات لازم برای رفع آن صورت می گیرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان میزان رضایت مردم از شبکه بهداشت که شامل خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت و مراکز بهداشتی و درمانی است، 98 درصد دانست و بیان کرد: این آمار، با توجه به میزان 100 درصدی ثبت پرونده های الکترونیک شهروندان گلپایگانی و خدمات گرفتن 93 درصد آنها از این مراکز، قابل تامل است.
وی با بیان اینکه گلپایگان دارای 7 مرکز بهداشت و درمان، 8 پایگاه سلامت و 23 خانه بهداشت است که با 200 نفر در واحدهای بهداشتی درمانی به مردم خدمات می دهند، افزود: غربالگری فشار خون و دیابت، ترویج پیام های ضروری بهداشت، کارشناسی سلامت اعصاب و روان، کارشناسی تغذیه، تست فیت، اهدای داروهای مکمل از جمله موارد خدمات شبکه بهداشت است.
رستمی از شناسایی 60 بیمار سرطان روده در مراحل اولیه خبر داد که درمان خواهند شد و مطرح کرد: طرح غربالگری فشار خون با حضور 85 درصد افراد بالای 30 سال شهرستان صورت گرفت که هزار و 100 مبتلا به فشار خون و 300 نفر مبتلا به دیابت شناسایی شدند و مجوز افزوده شدن بخش شیمی درمانی به بیمارستان امام حسین (ع) گرفته شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با یادآوری اینکه اورژانس بیمارستان متعلق به بیمار اورژانسی و بیمارانی با خدمات فوری است، تبیین کرد: گلپایگان دارای هشت مرکز جامع سلامت، دو مرکز خیریه و حدود 40 مطب پزشکی دارد و لذا مردم در ساعات اداری به مراکز بهداشت یا مطب ها مراجعه کنند تا از فشار به بخش اورژانس بیمارستان کاسته شود و مردم نیز زمان زیادی منتظر دکتر نمانند.
وی در خصوص سلامت آب روستایی شهرستان گلپایگان، تشریح کرد: روزی سه بار در سراسر گلپایگان کلر سنجی انجام می شود که هزار و 200 بار در ماه سهم روستاها و 700 بار در ماه برای شهر صورت می گیرد، آزمایش باکتریالوژی آب، 30 بار در شهر و 140 بار در روستاهای شهرستان و در هر ماه انجام می شود و آنالیز شیمیایی آب که شامل بررسی همه املاح آب است نیز صورت می گیرد.
رستمی در تشریح وضعیت مناسب شهرستان گلپایگان در خصوص تامین پزشک متخصص گقت: شهرستان گلپایگان دارای سه متخصص قلب، چهار ارتوپد، سه متخصص رادیولوژی، دو متخصص داخلی، سه متخصص زنان، سه چشم پزشک، دو متخصص گوش و حلق وبینی، یک ارولوژی، سه جراح عمومی، سه متخصص اطفال، دو متخصص بیهوشی، دو روانپزشک و یک نقر متخصص اعصاب و روان است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه مردم گلپایگان به دلیل داشتن فرهنگ بالا، بسیار تخصص گرا هستند، تاکید کرد: کارانه پزشکان یک سال به تاخیر افتاده است لذا انگیزه اشتغال در بخش درمانی کاهش یافته است.
وی با تبیین اینکه اگر فضای ناامیدی ایجاد شود، اعتماد میان پزشک و بیمار از بین خواهد رفت، ضرر این بی اعتمادی را متوجه مردم دانست./
نظر شما