«مجید سکندری مقدم» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: خراسان از قدیم الایام صاحب کرسی خوشنوسی بوده و در دروان معاصر هم خوشنویسان بزرگی داشته است.
این هنرمند خوشنویس با بیان اینکه سعی می کنم در جشنواره ملی خوشنویسی رضوی خراسان جنوبی شرکت کنم، افزود: نگاه خوشنویسان استان جشنواره ای نیست و بیشتر حالت تحقیقی و تمرینی دارد.
سکندری مقدم گفت: صرفا جشنواره ای کار کردن در هنر یک اقدام ایده آل محسوب نمی شود، چراکه نگاه جشنوارهای بعضی از هنرمندان را درگیر کرده و سبب شده تا از کیفیت آثار آنها کاسته شود.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی ظرفیت برگزاری جشنواره های خوشنویسی در سطح ملی را دارد، اذعان داشت: در صورتی که اداره کل فرهنگ و ارشاد بتواند از تمام امکانات خود برای برگزاری این جشنواره استفاده کند، قابلیت های استان در بخش هنر خوشنویسی معرفی می شود.
این خوشنویس اذعان داشت: هنر تاثیر عمیقی در فرهنگ رضوی دارد و در این مورد هیچ شکی هم نیست؛ چراکه در تمام دنیا از کانون هنر وارد فضای فرهنگی شده و از طریق بر فضای فرهنگی تاثیرگذاشته اند.
سکندری مقدم گفت: با برنامهریزی و آیندهنگری و با بررسی خوشنویسان در خصوص آیات و روایات میتوان آثار خوبی را در زمینه خوشنویسی رضوی خلق و آنها را در نمایشگاه ها منتشر کرد تا در فرهنگ تاثیرگذارتر باشند.
وی با تاکید بر اینکه برای ترویج فرهنگ رضوی باید کارگاههای خوشنویسی با این موضوع برای مقاطع پایین تر و دانش آموزی برگزار شود، گفت: یکی از قدسی ترین هنرها، هنر خوشنویسی است که باید از مقاطع پایین و دانش آموزی ترویج و نهادینه شود.
این هنرمند افزود: هنرمند اشعار، احادیث، روایات و آیات را به تصویر می کشد؛ پس راه درستی را پیش گرفته که فقط باید هدایت شود.
سکندری مقدم گفت: هنرمندان از مسئولان انتظاری جزء حمایت ندارند و در شهرستان ها هنر بدون متولی است که چالش و مشکلی است که هنرمندان با آن مواجه هستند.
وی ادامه داد: برنامهریزی های حوزه مدیریت اگر حول محور هنرمند باشد، هنرمند هم فاصله خود را با مسئولان کمتر می کند؛ ولی وقتی سیاست های مدیران طوری باشد که شاید درگیر روزمرگی اداری باشد، هنرمند نمی تواند رسالت خود را به خوبی ایفا کند، چراکه هنرمند دنبال منافع مادی نیست و فقط نیاز به احترام دارد.
نظر شما