حجت الاسلام «حجت اله ذاکر» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد جایگاه مساجد پس از گذشت 4 سال از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در عرصه سیاسی گفت: اگربخواهیم امروز وضعیت مساجد را در جامعه بررسی کنیم باید به مقاطع مختلف گذشته نگاه کنیم تا اقدامات و کارد واقعی مساجد مشخص شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: مساجد در جریان فتنه های سال 88 و مقابله با ان یکی از اقداماتی بود که توسط اهالی مسجد رقم خورد و روز 9 دی به همت اهالی مسجد رخ داد و بیشترین جمعیت حاضر در راه پیمایی 9 دی از اهالی مساجد کشور بودند.
حجت الاسلام ذاکر ادامه داد: در زمان کنونی نیز در حادثه، سیل، زلزله بیشترین کمکی که صورت گرفت از طریق مساجد کشور بود و بسیج امداد رسانی از سوی مساجد شکل گرفت.
این مقام مسئول در مرکزرسیدگی به امور مساجد اظهار کرد: اردوهای جهادی توسط پایگاههای بسیج مساجد تشکیل شد و در کنار این امر دانشجویانی هم که در این مقوله فعالیت می کنند نیز از طریق مساجد بسیج شده و در مناطق محروم کشور حضور دارند.
معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: در جنگ تحمیلی نیز مساجد کانون حضور نیروهای مردمی برای حضور در جبهه ها بودند امروز نیز راه پیمایی ها و امدادی که به اقشار محروم در جامعه ارایه می شود از طریق خیریه های صندوق مساجد ارایه می شود.
حجت الاسلام ذاکر اظهار کرد: شاید برخی القا کنند که امروز مساجد فعال نیستند و در جامعه جای آنها خالی است در حالی که اینگونه نیست و نظر ما مخالف آنهاست اکنون هر اتفاقی در کشور می افتد و هر مشوقی که برای رونق تولید برای مردم ایجاد می شود از طریق مساجد بوده است.
وی گفت: امروز نگه داشتن دیدن و اعتقاد و تقویت بنیه دینی مردم در مساجد شکل می گیرد و هر جا مشکل یا اتفاقی مشاهده می شود به دلیل دوری مسئولان از مسجد است که اگر اقشار مختلف به این ریسمان الهی متوسل شوند قطعا شاهد کاهش اسیب ها و مشکلات مردم خواهیم بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با تاکید بر تاثیر ایجاد جذابیت در مساجد برای حضور اقشار مختلف تصریح کرد: شاید بتوان برای حضور بیشتر مردم جذابیت هایی را ایجاد کرد که در این زمینه نقش رسانه ها به خصوص رسانه ملی بسیار مهم است./
نظر شما