به گزارش خبرنگار شبستان،رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همایش بررسی عملکرد مرکز اسناد انقلاب اسلامی در فتنه 88 و رونمایی از چهار عنوان کتاب با موضوع فتنه 88 ،سال گذشته را سال آشکار شدن چهره واقعی برخی خواص، ظهور جلوهای تازه از شخصیت رهبر معظم انقلاب و بروز بصیرت مردم خواند.
غلامعلی حداد عادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نگارش سالنامهای مشروح از فروردین تا اسفند 88 را پیشنهاد داد و گفت: این سالنامه نگاشته شود و برای فرزندان آینده این ملت سندی شود تا بدانند که ملت ایران چگونه با بصیرت از دریای آتش و گردبار غبارآلود فتنه به درستی عبور کرد.
وی سال گذشته را سالی درسآموز دانست و تصریح کرد: در این سال کسانی که نقاب به چهره خود زده بودند باطن خود را آشکار کردند و ماهیت واقعیشان بعد از 30 سال مشخص شد که بیاعتقادی خود را نسبت به ولایتفقیه در عمل و زبان نشان دادند، کسانی که قدرتطلب بودند اما خودشان را شیفته خدمت معرفی میکردند.
وی این سال را سال تشخیص برای کسانی دانست که خود را استراتژیست نظام میدانستند اما معلوم شد که ضعف دارند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه من از اینگونه افراد حیرت میکنم، ادامه داد: به یاد میآورم که فردی دو سه روز مانده به انتخابات در رسانه ملی خود را بسیجی و معتقد به ولایتفقیه معرفی میکند اما فردای آن روز با مجله آمریکایی تایمز مصاحبه کرده و میگوید ما تظاهرات خیابانی را بعد از انتخابات ادامه خواهیم داد تا رهبری به افکار عمومی مردم احترام بگذارد، این فرد اعتقاد خود را اینگونه آشکار میکند.
حداد عادل با اشاره به اینکه این افراد به جای توکل به خدا و تکیه به ملت به دشمنان تکیه کردهاند و دلشان را به تعریف امثال داریوش همایون و فراریهای ضد انقلاب خوش کردهاند، اظهار داشت: این فرد که در تمام سالهای اشتغال لانه جاسوسی در سیاست خود تکیه بر پشتیبانی دانشجویان خط امام داشت در 13 آبان بیانیه میدهد و نظام اسلامی را محکوم میکند اما راجع به اشغال لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام اشاره ای نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: سال 88 آشتی مجدد بعضیها با منافقان بود، سالی که بعضیها کینهها و بغضهای درون خود را نسبت به رهبر انقلاب آشکار کردند، سالی که تجدید آرایش جریان موسوم به اصلاحطلب بود که در چند انتخابات با رأی مردم از صحنه دور شده بودند و دوباره برگشتند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام سال 88 را سال هجوم سهمگین بیگانگان و رسانههایشان به انقلاب دانست که هر کدام از اینها کتابها بحث دارد و میتوان دایرهالمعارفهای چند جلدی از آنها به وجود آورد.
وی این سال را ظهور جلوهای تازه از شخصیت رهبر انقلاب دانست و گفت: عمل به تکلیف، توکل به خدا، حکمت، بصیرت، اراده، صداقت، رأفت و مظلومیت رهبر انقلاب را در این سال شاهد بودیم.
همچنین حداد عادل در ادامه سخنانش این سال را جلوه تازهای از ملت خواند و اضافه کرد: ملت نشان داد که با بصیرت است و علی زمان را تنها نمیگذارد، مردم در آن یک هفته از روز رأیگیری در 22 خرداد تا نماز جمعه در 29 خرداد که رهبری سخنرانی کردند نشان دادند که چه صبری به خرج دادهاند و حضور باشکوه مردم در 29 خرداد مقدمه 9 دی بود.
وی ادامه داد: دشمنان که از حوادث سال گذشته به خیال خام خود افتاده بودند وقتی حضور مردم را در نماز جمعه پشت سر رهبر دیدند متوجه شدند در محاسبات خود اشتباه کردهاند و در 9 دی برای همیشه مأیوس شدند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه 9 دی تجدید بیعت همه ایران با رهبری، امام، انقلاب و اسلام بود، گفت: سال 88 سال امیدواری مردم ایران و ناامیدی دشمنان بود، سالی که اصطلاحات و مفاهیم جدیدی در زبان انقلاب به وجود آمد، کلماتی مانند فتنه، جنگ نرم، بصیرت، خواص بیبصیرت، 9 دی و فهرست بلندبالایی از این واژگان از میان حوادث سهمگین پدید آمد.
وی به رونمایی کتابهایی با موضوع فتنه 88 اشاره کرد و بیان داشت: سال گذشته سال بیدار شدن استعدادهای جوانانی بود که با قلم پرنشاط خود قدم به صحنه گذاشتند و به همه نشان دادند که چشمه انقلاب همچنان جوشان است و انقلاب گرفتار انقطاع نسلها نشده است، این رودخانه زلالتر، نیرومندتر و باصفاتر در زمان و زمانه ما جاری است. این نویسندگان تلاشهای فکری برای آگاهیبخشی و بصیرتافزایی در جامعه کردند که ما شاهد تجلیل و تقدیر از این نویسندگان و آثارشان هستیم.
پایان پیام/
نظر شما