به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، «نوید دانایی» در نشست با خبرنگاران با اشاره به راه اندازی این سامانه گفت: نظارتها بر بیمارستانهای استان با راهاندازی این سامانه افزایش یافته وهمچنین مدیریت بهتر خدمات ارائه شده یکی دیگر از دستاوردها و مزایای ایجاد این سامانه متمرکز و یکپارچه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از طراحی سامانه یکپارچه (داشبورد) مدیریتی خدمات بیمارستانی برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: این سامانه در سفر وزیر بهداشت به سمنان که بعد از دهه اول محرم انجام خواهد شد به بهرهبرداری میرسد.
وی همچنین با اشاره به برخی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حوزه پژوهشی گفت: دانشگاه علوم پزشکی این استان در بین دانشگاههای تیپ دو با۱۲ پله ارتقاء در جایگاه پنجم قرار گرفته است.
دانایی تصریح کرد: بررسی تعداد و کیفیت مقالات منتشر شده محققان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در هفت ماه نخست سال ۲۰۱۹ نشان دهنده بهبود رتبه پژوهشی دانشگاه در میان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و دانشگاههای گروه دو است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: مقایسه تعداد مقالات منتشر شده محققان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تا یکم آگوست ۲۰۱۹ برابر با دهم مرداد ۱۳۹۸ حاکی از انتشار ۲۳۳ مقاله علمی تحقیقاتی در نمایههای معتبر و کسب رتبه ۱۷ در بین کل دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
وی افزود: رتبه دانشگاه در سال ۲۰۱۸ میلادی ۲۹ بود و این آمار گویای بهبود ۱۲ پلهای رتبه پژوهشی دانشگاه است.
به گفته دانایی این بهبود در مقایسه رتبه بین دانشگاههای همگروه شاخصتر بوده و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تا اول آگوست ۲۰۱۹ حائز رتبه پنجم در بین دانشگاههای گروه دو کشور شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان، محققان و پزشکان که در کسب این افتخار مشارکت فعال داشتند قدردانی کرد.
وی از چابکسازی خدمات و حرکت به سمت دولت الکترونیک به عنوان یکی از هدفگذاریهای این دانشگاه نام برد و اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان چه در بخش آموزشی و چه در حوزه درمانی گامهای بلندی به سمت الکترونیک شدن برداشته است.
دانایی با بیان اینکه خدمات بهداشتی و درمانی در استان سمنان با اجرای طرح تحول سلامت بهبود یافت که افزایش رضایت شهروندان نتیجه اصلی این امر است بیان کرد: ۳۰ هزار متر مربع فضاهای آموزشی بخش بهداشت و درمان در دولت تدبیر و امید افزایش یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تصریح کرد: چهار هزار و ۱۷۰ مترمربع فضای تحقیقاتی و پژوهشی بهسازی و تجهیز شد و از طرفی، ۹۸۰ میلیارد ریال خیران به شبکه بهداشت و درمان استان سمنان کمک کردند.
وی با اشاره به افتتاح پردیس بین المللی در این مجموعه، گفت: این دانشگاه به این ترتیب بین المللی می شود و دانشجویان متقاصی رشته های پزشکی از خارج کشور را پذیرش شد.
دانایی ابراز داشت: پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ویژه دانشجویان خارج از کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در خصوص ارزآوری و بین المللی شدن دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: دانشجویان خارج از کشور برای تحصیل در پردیس بین المللی این دانشگاه سالانه سه هزار و ۵۰۰ دلار پرداخت می کنند و این رقم در کل دوره تحصیلی ارزآوری قابل توجهی برای کشور دارد.
وی تصریح کرد: در گام اول راه اندازی پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان یک دوره با ظرفیت ۶۰ نفر برنامه ریزی شد و در دوره های بعدی قابلیت افزایش تا چند صد نفر را نیز دارد.
دانایی در ادامه با بیان اینکه ۵۵ پروژه درمانی و بهداشتی استان سمنان آماده افتتاح شده که ۴۰ پروژه آن در هفته دولت و مابقی آنها در سفر وزیر بهداشت به استان به بهرهبرداری میرسد اظهار کرد: خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان و مراکز تحتپوشش آن در یک سال اخیر با ارتقاء کیفی همراه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،با بیان اینکه سال گذشته این دانشگاه به بهانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب وعده داد از دهه فجر ۹۷ تا دهه فجر ۹۸، ۴۰ پروژه عمرانی را به بهرهبرداری برساند افزود: تاکنون ۱۱ پروژه از این پروژهها به بهرهبرداری رسیده و مابقی نیز به تدریج تکمیل و به بهرهبرداری میرسند ضمن اینکه در این مدت پا را فراتر گذاشته وبرخلاف وعداه داده شده عملیات اجرایی بیش از 40 پروژه را در استان آغاز کرده است.
وی از بهره برداری از بیمارستان تخصصی دندانپزشکی آرادان به عنوان یکی از مهمترین پروژههای درمانی این دانشگاه نام برد و گفت: بیمارستان امام حسین آرادان با تلاش همکاران ما به یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشکی تبدیل شده و بزودی با هدف ارائه خدمات به مردم شهرستانهای غرب استان به بهرهبرداری میرسد.
دانایی از کلنگزنی بخش آموزشی بیمارستان معتمدی گرمسار به عنوان یکی دیگر از پروژههای درمانی این دانشگاه نام برد و ادامه داد: آغاز پروژه فشار خون آرادان که یک طرح پایلوت کشوری است، خوابگاه ۱۲۰ نفره دانشکده آرادان، بهرهبرداری از خوابگاه ۱۸۰ نفره دانشکده پیراپزشکی سرخه از دیگر پروژههای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، از افتتاح چهار بخش جدید در بیمارستان امیرالمومنین سمنان خبر داد و گفت: افتتاح بخش "وی آی پی" بیمارستان امیر، بهرهبرداری رسمی از اتاق عمل، افتتاح بخش فوقتخصصی کودکان و بهرهبرداری از بخش خون بیمارستان امیر پروژههای چهارگانه این بیمارستان هستند که بزودی به بهرهبرداری میرسند.
وی از آغاز عملیات اجرایی ارتقاء بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی امیرالمومنین به یک بیمارستان ۱۶۰تختخوابی خبر داد و افزود: افتتاح سه مزکز جامع خدمات سلامت در شهرستان سمنان و دو پروژه آموزشی از دیگر پروژههایی هستند که در هفته دولت افتتاح میشوند.
دانایی از افتتاح چندین مرکز جامع خدمات سلامت در شهرستان مهدیشهر به عنوان سه پروژه آماده افتتاح دیگر این دانشگاه نام برد و ادامه داد: در هفته دولت مرکز جامع خدمات سلامت فولادمحله که از مطالبات جدی مردم این منطقه بوده و همچنین یک پروژه در شهر مهدیشهر و دو مرکز جامع خدمات سلامت در روستاهای ملاده و چاشم و یک مرکز جامع خدمات سلامت در شهر درجزین به بهرهبرداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، از بهرهبرداری از شش پروژه مرکز جامع خدمات سلامت و خانه بهداشت در شهرستان دامغان خبر داد و گفت:خانههای بهداشت روستاهای حسن آباد، تویه دروار، آهوانو ، حسینان و...به بهرهبرداری میرسند.
به گفته وی در مدت فعالیت دولت تدبیر و امید ۱۳۲ طرح بهداشتی، درمانی و زیرساختی با اعتبار یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
در حاشیه این نشست خبری ، خانواده بردیا علی برز نوزاد ۱۸ روزه دامغانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و فوق تخصص نوزادان از اقدام انسان دوستانه وی برای نجات جان فرزند دلبندشان قدردانی و پیشاپیش روز پزشک را به ایشان تبریک گفتند.
دانایی با ابراز خرسندی از سلامتی این نوزاد گفت: کاری که من انجام دادم وظیفه و تعهد پزشکی بنده در قبال این خانواده بود.
نظر شما