«حسین ندایی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، در حاشیه چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر با اشاره به کلیات برگزاری این نمایشگاه گفت: اولین دوره نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر سال 94 برگزار شد.
مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر افزود: 430 شهرستان از 31 استان کشور در نمایشگاه حضور دارند و به ارایه تولیدات و محصولات فرهنگی، صنایع دستی و کشاورزی خود پرداخته اند.
وی تصریح کرد: تلاش کرده ایم تا اکثر روستاها و مناطق عشایری بتوانند توانمندی های خود را در این دوره از نمایشگاه به تصویر بکشند.
ندایی با بیان اینکه نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر در قالب 800 غرفه و مساحتی بالغ بر 40 هزار متر مربع در حال برگزاری است، افزود: این نمایشگاه در 14 بخش استان ها، بوم گردی، صنایع دستی و تولیدات کشاورزی و روستایی، اقوام، مراسم آیینی، پوشش های محلی، غذاها و نوشیدنی های محلی، استارت آپ ها، شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده ها به ارایه توانمندی های خود پرداخته اند.
وی با اشاره به ویژگی های چهارمین دوره نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر گفت: اختصاص سالن ویژه به استارت آپ های روستایی، تقویت غرفه های بوم گردی و استانی، حضور فدراسیون ورزش ها و بازی های بومی و محلی و برگزاری یک رویداد استارت آپی با رویکرد بازی های بومی و محلی، حضور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشارکت کانون های فرهنگی هنری مساجد در بخش کودکان، میز خدمت، استارت آپ و موسیقی آیینی، بومی و محلی از ویژگی های این دوره از نمایشگاه است.
ندایی با بیان اینکه 10 گروه آیینی منتخب از بین 69 گروه و موسیقی بومی محلی که در جشنواره آواها و نغمه ها به عنوان گروه های برتر در چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر به اجرای برنامه می پردازند.
وی با اشاره به اینکه غرفه کودک امسال به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته و 900 متر مربع فضا در اختیار این بخش قرار گرفته است، افزود: کیفیت ارایه استان ها و تولید محتوای استان ها قوی تر از سال های گذشته بوده است.
ندایی با بیان اینکه از 20 مرداد ماه گروه های آیینی در 13 ایستگاه مترو و پنج فرهنگسرا و برج میلاد به اجرای موسیقی بومی و محلی استان های مختلف پرداخته اند، گفت: در چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر نیز چهار جایگاه ویژه اجرای موسیقی بومی و محلی تعیین شده است و این گروه ها در غرفه استان ها نیز به اجرای برنامه می پردازند. همچنین 150 گروه آیینی روستایی و عشایری در مدت برگزاری نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر به اجرای موسیقی بومی و محلی می پردازند.
نظر شما