فعالیت‌های فرهنگی جوانان در موسسه شهید بهشتی/کادرسازی و تربیت مدیر متعهد و متخصص

مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان با تاکید بر اینکه این موسسه در پی کارهای ویترینی نبوده‌ است، گفت: هدف اصلی موسسه فرهنگی شهید بهشتی تربیت نسل آینده و پرورش مدیر متخصص و متعهد برای نظام است.

«مهدی محمدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان پیرامون فعالیت‌های موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان اظهار داشت:موسسه فرهنگی شهید بهشتی، از سال 68 آغاز به کار کرده و مرکز فعالیت این موسسه مسجد لنبان اصفهان است. موسسه فرهنگی شهید بهشتی، فعالیت خود را نخست با تعداد اندکی از اعضا آغاز کرد و اکنون که در آستانه 30 سالگی فعالیت این موسسه هستیم و بیش از 5 هزار نفر عضو داریم.

 

مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان درباره اهداف موسسه فرهنگی شهید بهشتی افزود: این موسسه با هدف کادرسازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و پرورش مدیران و کارشناسان متعهد و متخصص در 2 فرآیند چهار ساله یعنی، چهار سال دوره دبیرستان و چهار سال دوره دانشجویی فعالیت می‌کند و اعضا پس از گذشت این 2 دوره وارد مرکز خانواده می‌شوند و تا زمانی که اقتضای شرایط زندگی خود آنها باشد می‌توانند در مجموعه عضو باشند و فعالیت کنند.

 

محمدی با اشاره به دوره دانش‌آموزی توضیح داد: اعضا در چهار سال نخست مباحث عقیدتی، مهارت‌های زندگی، فعالیت‌های اجتماعی،ورزشی و علمی، فضاهای معنوی، اردو‌های مختلف و غیره را تجربه ‌میکنند. البته برای سال آخر دانش‌آموزی یعنی سال چهارم دبیرستان که اعضا در فضای کنکور و آمادگی برای آن قرار دارند، کتابخانه‌ی مناسبی فراهم شده است که در آن فضاهای مختلفی برای استراحت، مطالعه، مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته و غیره تدارک دیده شده که دانش‌آموزان بتوانند به خوبی از آن بهره ببرند و خوشبختانه همه ساله قبولی‌های زیادی در رشته‌های مختلف و در دانشگاه‌های معتبر داریم.

 

وی درباره فعالیت‌های دوره دانشجویی افزود: دوره دانشجویی نسبت به دوره‌ دانش‌آموزی جدی‌تر و تخصصی‌تر است و در آن، کارگاه‌های آشنایی با اسلام ناب و مبانی نظام و انقلاب برگزار می‌شود. همچنین جلسات مناظره با عنوان جرعه‌نوشان که گروه‌های دانشجویی با توجه به علائق خود، یک سیر مطالعاتی را می‌گذرانند و به بحث درباره آن می‌پردازند. اردوهای جهاد، فضاهای کارآفرینی، و غیره نیز از دیگر فعالیت‌های مرکز دانشجویی موسسه فرهنگی شهید بهشتی است.

 

محمدی با اشاره به مرکز خانواده تصریح کرد: برنامه‌های مرکز خانواده تقریبا فصلی است و فراخور فضای خانوده، جلسات مشاوره خانواده، برنامه‌های فرهنگی و تفریحی و همچنین برنامه‌های قرض‌الحسنه و اقتصادی و غیره از برنامه‌های مرکز خانواده است.

 

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که به دنبال آن هستیم این است که اعضای مرکز خانواده را نیز بنا به تخصصی که دارند، به سیستم برگردانیم و از آن‌ها استفاده کنیم به عنوان مثال اگر 60 نفر پزشک در مرکز داریم، با کمک آن‌ها یک مرکز خدمات درمانی تاسیس کرده و فعالیت کنند و به همین ترتیب دیگر اعضا نیز فعالیت کنند.

 

مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان از تاسیس مرکز دختران خبر داد و افزود: یکی از ضعف‌های موسسه این است که با توجه به حساسیت‌ها و سختی‌هایی که فعالیت در حوزه بانوان دارد، متاسفانه تا کنون فعالیت در این‌باره انجام نشده بود ولی از 2 سال پیش با تاسیس مرکز دختران، این فعالیت‌ها 2 سالی است که در مرکز ‌آغاز شده است. اعضای این مرکز از میان دختران پایه سوم ابتدایی پذیرش می‌شوند و برنامه‌ها و فعالیت‌ها آنان اغلب برای مادر و دختر مشترک است و برخی برنامه‌ها برای مادران و برخی دیگر برای دختران و به صوت جداگانه است. همچنین بعضی از برنامه‌های پدر و دختری نیز در مرکز داریم.

 

وی از فعالیت‌های آموزشی موسسه فرهنگی شهید بهشتی گفت و افزود: از مجموعه‌های دیگر موسسه، مجموعه آموزشی است که از فعالیت‌های آن باید به دبیرستان دوره اول قدسیان که از 13 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و در سال‌های اخیر با تغییر در رویکرد و نیز کادر موسسه، به سمت مدرسه‌های تحول‌آفرین و روش‌های نوین آموزشی حرکت کردیم. اداره آموزش و پرورش خواستار ایجاد دوره دوم این دبیرستان است و ما نیز در پی بضاعت‌‌های فیزیکی آن هستیم.

 

محمدی از ایجاد مرکز مطالعات انقلاب اسلامی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: مرکز مطالعات انقلاب اسلامی با هدف بصیرت‌افزایی از مراکز زیرمجموعه موسسه شهید بهشتی اصفهان است که مراحل مطالعاتی و مقدماتی آن انجام شده و انشاالله در آینده‌ای نزدیک افتتاح خواهد شد.

 

وی درباره اهمیت کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی که هدف اصلی موسسه فرهنگی شهید بهشتی عنوان می‌شود، توضیح داد: یکی از نکاتی که معمولا مورد تاکید مسئولان و دلسوزان نظام بوده و متاسفانه اغلب نادیده انگاشته می‌شود این است که به هرحال نظام جمهوری اسلامی با جانفشانی‌ها، فداکاری‌ها و سختی‌هایی شکل گرفته و اکنون استمرار آن نیازمندی سیستمی است که بتواند این فرایند را پیاده کند. در کشور چنین سیستمی تقریبا وجود ندارد و مجموعه‌هایی که به کارهای فرهنگی می‌پردازند، کمتر به پرورش و تربیت مدیر متخصص و متعهد توجه دارند اما موسسه فرهنگی شهید بهشتی از همان ابتدا با نگاه پرورش نسل آینده و تربیت مدیران متخصص و متعهد آغاز به کار کرده است.

 

مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان در پاسخ به  پرسشی مربوط به عنوان این موسسه که متبرک به نام شهید بهشتی است، پاسخ داد: از لحاظی با توجه به اینکه مسجد لنبان یکی از محل‌های اصلی فعالیت و چند قدمی منزل شهید بهشتی است، این قرابت مکانی و همچنین از آنجایی که نظام تشکیلاتی حاکم بر فعالیت‌های شهید بهشتی الگوی بسیار خوبی برای فعالیت‌های موسسه است، این موسسه به نام این شهید مظلوم مزین و متبرک شده است.

 

وی درباره رویکردهای این موسسه خاطرنشان کرد: ما از ابتدای فعالیت این موسسه می‌دانستیم که پرورش نسل آینده کار زمان‌بری است و بر این اساس حرکت موسسه با صبوری پیش رفته و چندان در پی کارهای ویترینی نبوده‌ایم. دفاع از ارزش‌های  نظام و انقلاب از خط قرمزهای ما بوده است و در مدت فعالیت مجموعه از ارگان، نهاد، حزب و تشکیلاتی تعامل و بده و بستانی نداشته‌ایم./

کد خبر 821708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha