اتحادیه دامداران مهرگان جنوب کرمان مجری استانی طرح پلاک کوبی دام

محمدرضا قاعدی فر، گفت: به منظور وحدت رویه، اتحادیه دامداران مهرگان جنوب کرمان به عنوان مجری استانی پلاک کوبی دام جنوب کرمان تعیین و سایر مجریان استانی با هماهنگی امور دام و اتحادیه مذکور نسبت به هویت گذاری دام منطقه اقدام کنند.

« محمدرضا قاعدی فر»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، از برگزاری همایش یک روزه هویت دار کردن دام جنوب کرمان، خبر داد و گفت: این همایش با حضور کارشناسان مرکز اصلاح نژاد دام کشور، اتحادیه مرکزی صنعت دامداران همگام کشور و سایر عوامل اجرایی دخیل در هویت ‏دارکردن دام در (۲۳ مرداد) سال جاری در جنوب کرمان برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، با اشاره به اهمیت و نقش هویت دار کردن دام در جهت حمایت از تولید داخلی، عنوان داشت: این همایش، در راستای قانون نظام جامع دامپروری کشور و شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده و به منظور تبیین سیاست‏ ها و دستورالعمل‏ های هویت دار کردن دام و برنامه ریزی برای تسریع در اجرای پلاک کوبی دام های منطقه برگزار شد.
وی، بیان داشت: براساس تفاهم نامه‏ های صورت گرفته، تشکل‏ های دامپروری و دامپزشکی، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان امورعشایری کشور، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، صندوق بیمه کشاورزی و زیر مجموعه های فعال در مناطق مختلف کشور به عنوان مجریان هویت گذاری دام در کشور هستند.
 قاعدی فر، اضافه کرد: براساس ضوابط دستورالعمل خرید، فروش، حمل و نگهداری دام زنده مصوب هیاًت دولت، مالکان دام زنده موظفند آمار و اطلاعات دام‏ های خود را مطابق با زمان‏بندی و ساز کار اعلامی وزارت جهادکشاورزی به صورت مستمر در سامانه پنجره واحد کشاورزی ثبت، پلاک گذاری و تغییرات آن را به روز کنند. 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، ابراز داشت: بر اساس این مصوبه فرصت اجرایی برای هویت گذاری دام ‏های سنگین ۶ ماه و برای دام‏ های سبک یک سال است و نگهداری دام زنده صرفاً با نصب پلاک معتبر و ثبت مشخصات دام زنده از طریق سامانه پایش بیماری های دامی و سامانه هویت دام در پنجره واحد کشاورزی مجاز است.
 وی، ضمن هشدار، گفت: هرگونه خرید، فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است و در صورت حمل دام بدون پلاک و بدون هویت گذاری به منزله قاچاق محسوب شده و برابر قانون عمل می‏ شود.
قاعدی فر، در ادامه افزود: با توجه به شرایط منطقه و هم جواری با استان‏ های سیستان و بلوچستان و هرمزگان و بحث قاچاق دام (ورود و خروج دام بدون ضابطه) بنابراین به منظور حمایت از تولید داخلی، امنیت سرمایه گذاری، دستیابی به آمار دقیق و به روز، خدمات رسانی بهتر به بهره‏ برداران، ردیابی دام و محصولات دامی، مالکیت دام، جلوگیری از قاچاق دام(کنترل سلامت و غذای انسان و ضرورت هویت‏دار کردن دام) دامداران به مراکز پلاک کوبی و هویت دار کردن دام مراجعه و نسبت به پلاک کوبی دام ‏های خود اقدام کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، بیان داشت: به منظور وحدت رویه، اتحادیه دامداران مهرگان جنوب کرمان به عنوان مجری استانی پلاک کوبی دام جنوب کرمان تعیین و سایر مجریان استانی با هماهنگی امور دام و اتحادیه مذکور نسبت به هویت گذاری دام منطقه اقدام کنند.
وی، ضمن درخواست از دامداران، عنوان داشت: دامداران با توجه به فرصت زمانی محدود اجرای طرح و محدودیت ‏های قانونی ناشی از عدم پلاک کوبی دام، به منظور هویت دار کردن دام ‏های خود در اسرع وقت به مدیریت ‏های جهاد کشاورزی، شرکت‏ های تعاونی فعال در زمینه دام و طیور، دفاتر بیمه کشاورزی و مراکز پلاک کوبی دامپزشکی و عشایری مراجعه کنند.

کد خبر 821342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha