به گزارش خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «محمد صادق مجتهدی» امروز(۲۴ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل دفتر شهردار برگزار شد با بیان اینکه جمع آوری پل چهارراه خواف حاصل تعامل و همکاری همه مسئولین شهرستان بود.البته تمام هزینه های آن از کسبه و اهالی محل جمع آوری شد و تنها آسفالت آن از طرف شهرداری بوده است، گفت:۲۵نقطه کلیدی در شهرستان به تملک شهرداری درآمده و اغب آنها بازگشایی شده است.خیابان ولی عصر(عج) نیز در آستانه بازگشایی است.
شهردار تربت حیدریه با اشاره به اینکه در دوسال اخیر ۱۵ کیلومتر جوی و جدول گذاری شده است، یکی از دلایل اینکه کارها زیاد دیده نمی شود فعالیت زیاد شهرداری در حاشیه شهر است، افزود:در مناطقی که مردم خودشان در ساخت و بهسازی مشارکت دارند خیلی خوب نگهداری توسط خود مردم انجام می شود و این یعنی مشارکت مردم در عمران شهر، شاه کلید توسعه پایدار شهری است.
مجتهدی تاکیدکرد:مذاکره با گروههای مختلفی جهت سرمایه گذاری برای تفکیک زباله انجام شده است اما بهترین کار در این راستا تفکیک از مبدا است چون بالاخره مقاومت هایی از طرف برخی افراد که از این بخش درآمد دارند انجام می شود.
وی با بیان اینکه شهرداری به طور مستقیم در ساخت موزائیک های پلیمری، تابلوهای راهنمایی، نیمکت های پارک،سطل های زباله و دال بتونی ورود کرده و با استفاده از نیرو های موجود انجام این دستاوردها را داشته است، ادامه داد:در دو سال بدهی شهرداری تثبیت شده و خوشبختانه رشدی نداشته است همچنین با در نظر گرفتن درآمدهای غیر مستقیم تحقق ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری داشته ایم.
شهردار تربت حیدریه گفت: در شهر تربت حیدریه ۶ محله هدف داریم که تا کنون در ۴ محله دفاتر تسهیل گری راه اندازی شده اما دفتر محله شهید چمران به دلیل مشارکت فوق العاده ساکنین و همراهی اداره آموزش و پرورش یکی از دفاتر تسهیل گری نمونه در استان و بلکه در کشور است.
مجتهدی افزود: شهرداری تربت حیدریه به تنهایی در این محله اقدامات ویژه ای را انجام داده است از جمله آسفالت ۲۰۰۰۰ متر مربع از کوچه ها، احداث جوی و جدول، در اختیار قرار دادن زمین جهت احداث خانه محله با اعتباری حدود ۱۷ میلیارد ریال و اقدامات دیگری که طی سالهای گذشته بی نظیر بوده است.
وی افزود: با بررسی های بعمل آمده شهر تربت حیدریه از حیث تهیه و تصویب طرح مطالعاتی بازآفرینی پایدار شهری و اجرای طرح های مصوب، جزء شهرهای پیشگام استان و کشور است و در هیچ یک از شهرهای استان، اعضای ستاد بازآفرینی موفق به باز تولید و راه اندازی دفتر تسهیل گری محله با این حجم از فعالیت های کیفی و کمی نشده اند.
شهردار تربت حیدریه یکی از مهمترین اقدامات شهرداری در حوزه فضای سبز را قطع سه انشعاب آب شرب از چرخه آبیاری فضای سبز و اصلاح کشت الگوی فضای سبز و میادین که موجب صرفه جویی درصد قابل ملاحظه ای در صرفه جویی آب میشود.
مجتهدی با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد پسماند خانگی شهر تربت حیدریه به صورت مکانیزه جمع آوری می شود، اظهارداشت:در تربت حیدریه روزانه ۱۰۰ تن زباله توسط پرسنل پاکبان وخدمات شهری شهرداری جمع آوری و به محل دفن زباله منتقل می شود.
وی افزود: جمع آوری مکانیزه پسماند یکی از برنامه هایی بود که بر آن تاکید داریم لذا برای تحقق این امر باید مخازن جمع آوری پسماند در هر محله و کوی و برزنی به تعداد کافی نصب می شود که در سال گذشته تعداد ۳۲۰ عدد مخزن پسماند در سطح شهر نصب شد و با خرید دو دستگاه جمع آوری مکانیزه پسماند کار جمع آوری مکانیزه در برخی از محلات سطح شهر آغاز گردید.
شهردار تربت حیدریه بیان کرد: قیمت خرید این مخازن با توجه به تورم روز به روز در حال افزایش است و اکنون با تجهیز کارگاه جوشکاری اداره نظارت و هماهنگی خدمات شهری و خرید ورق های مخصوص برای ساخت ۲۵۰ عدد از این مخازن در حال ساخت مخزن ها و همچنین زیر مخزنی ها هستیم که این امر موجب کاهش ۵۰ درصد هزینه در این بخش شده که با ساخت و نصب این ۲۵۰ مخزن، جمع آوری ۹۰ درصد پسماند های خانگی شهر تربت حیدریه تا ابتدای تابستان به صورت مکانیزه انجام خواهد شد.
نظر شما