به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ارومیه، «علی مصطفوی»، عصر دیروز (۲۳ مرداد) در همایش یاریگران زندگی مبارزه با مواد مخدر که در مجتمع امام علی(ع) ارومیه برگزار شد، با بیان اینکه از اهتمام و تلاش های شبانه روزی پلیس استان در راستای مبارزه با مواد مخدر تشکر باید کرد، اظهار کرد: در مبارزه با مواد مخدر باید راه های عملی کردن مشارکت تعیین و در اختیار مسئولین مربوطه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی گفت: در کارهای فرهنگی و رسانه ای باید تصویر واقعی از این آسیب خانمانسوز به خانواده ها و دانش آموزان و جوانان نشان داده شود تا گرفتار دام های افراد سودجو نگرند.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اعتیاد سومین معضل موجود در آذربایجانغربی بعد از بیکاری و تورم است، افزود: عمده مواد مصرفی در استان شیشه بوده که عواملی مانند بیکاری، حاشیهنشینی و فعالیت اشرار در مرزهای استان موجب بروز و تشدید این مشکلات شده که باید توجه ویژه به این موضوع کرد.
این مسوول تصریح کرد: براساس شیوعشناسی، مصرف مواد مخدر در آذربایجانغربی در سال ۹۱ بالای سه درصد بوده و در سال ۹۴ رتبه استان از چهار به ۱۹ رسیده که این بدین معنی بوده که مصرف مواد مخدر در سایر استانها افزایش یافته و برای این منظور آمار آذربایجانغربی کاهش نشان میدهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه براساس همان شیوع شناسی، میانگین سن مواد مخدر در استان ۲۳ سال و یک ماه و میانگین مشروبات الکی ۲۰ سال و ۶ ماه است، بیان کرد: مردمی کردن مبارزات، آموزش مناسب در مدارس و انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی از جمله اقداماتی است که برای مبارزه با مواد مخدر باید انجام گیرد.
مصطفوی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه هزینه مبارزه با مواد مخدر را ایران پرداخت میکند، باید حمایت مجامع بینالمللی را جلب کرد چرا که اگر ایران با سوداگران مرگ مبارزه نکند این مواد وارد اروپا شده و آنگاه آنها باید هزینه این مبارزه را پرداخت کنند.
وی در پایان سخنان خود افزود: در سالهای اخیر تحت پوشش بیمه نبودن داروهای مورد مصرف معتادان به دلیل افزایش قیمتها مشکل اصلی دیگر در استان بوده که استاندار برای حل این مشکل مذاکراتی را با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان انجام داده و در حال بررسی است.
نظر شما