به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آشنایی كودكان، نوجوانان و جوانان با واقعیت های اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی ، مهارتی و ... تنها در مدرسه و كلاس یا محیط خانه و خانواده خلاصه نمی شود بلكه می بایست در فضایی فراتر از این مكان ها، كانون سازگازی سالم با محیط های اجتماعی را فراهم كرد؛ اثر تربیتی یك اردوی فرهنگی تفریحی چنان عمیق است كه آثار آن تا ایام كهنسالی بر صفحه ذهن افراد باقی می ماند و به همین دلیل اردو از هر كار تربیتی مهم تر، عمیق تر و ماندنی تر است؛ اردوها را می توان سرآغازی مناسب برای تمرین دوری از خانه و خانواده تلقی كرد و كودكان و نوجوانان قبل از ورود به دانشگاه یا خدمت سربازی آموخته های مناسبی كسب می كنند.
بچه ها برای شرکت در چنین اردوها و سفرهایی، بسیار مشتاق هستند و به هر وسیله ای به دنبال جلب رضایت والدین برای شرکت در این اردوها هستند؛ یکی از آرزوهای نوجوانان شرکت در این اردوهای مسجد و سفر با دوستانشان است.
در این راستا کانون های فرهنگی هنری مساجد چند سالی است كه به عنوان پایگاه های تابستانی اوقات فراغت برنامه های متنوعی را برای نوجوانان و جوانان فراهم کرده ضمن آنكه برگزاری کلاس های آموزشی، فرهنگی و ورزشی متناسب با سلیقه اعضای کانون در هر محله و شهری برگزار می کند، اردوهای فرهنگی، تفریحی، آموزشی و مهارتی را چاشنی این فعالیت ها و کلاس ها کرده است.
همچنین کانون فرهنگی هنری شهدای جوشقان مسجد محمد رسول الله (ص) روستای جوشفان ساوه و مرکز فرهنگی قرآنی امامزاده هاشم (ع) با برگزاری اردویی با حضور فعالان کلاس های اوقات فراغت این گروه را به سفری به یاد ماندنی اعزام کرد.
ارودی یک روزه شرکت کنندگان ضمن بازدید از مسجد جامع تاریخی ساوه و بازی و تفریح در پارک بانوان شهرداری و مجموعه دریاچه ساوه و زیارت حرم مطهر سید اسحاق بن امام موسی کاظم (ع)، ناهار نیز میهمان آن بزرگوار بودند.
تماشای فیلم در سینمای ساوه از جمله برنامه های این اردو بود.
نظر شما