«علی اربابی» در بازدید از خبرگزاری شبستان در گفتگو با خبرنگار این رسانه اظهار کرد: در کشور نیاز بود که رویکرد موضوعات مرتبط با عدالت اجتماعی از بحث خدمات درمانی و درمانگری به سمت سلامت نگری تغییر پیدا کند تا جامعه بهتر بتواند در جهت توسعه عادلانه بحث سلامت بهره مند شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیاست ها و رویکردها سازمان بیمه سلامت ایرانیان هر روز بیشتر به سمت توسعه عدالت در بحث سلامت است، گفت: یکی از ابزارهای توسعه سلامت در نظام جمهوری اسلامی ایران این است که امکان پوشش بیمه ای فراگیر برای آحاد ملت فراهم باشد و خوشبختانه از سال 93 کسی نیست که مراجعه کند و امکان بیمه شدنش در صندوق های سازمانی بیمه سلامت مهیا نباشد.
اربابی با اشاره به اینکه در گام نخست برقراری بیمه برای همگان انجام شده، بیان کرد: اکنون به جرأت می توان گفت هیچ یک از مردم جامعه فاقد پوشش بیمه ای نیستند و اگر کسی وجود داشته باشد مطلع نیست؛ و برای این افراد با مراجعه به ادارات تابعه اداره کل بیمه سلامت یک راهکاری برای بیمه شدن وجود دارد.
وی با بیان اینکه در گام بعدی بحث نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده در حال توسعه است و زیرساختهای آن در سطوح مختلف در وزارت بهداشت و درمان و سازمان بیمه سلامت آماده می شود تا توسعه آن را به صورت فراگیر برای تمام بیمه شدگان داشته باشیم، افزود: خوشبختانه پرونده سلامت ایرانیان مراحل عملیاتی شدن خود را طی میکنند تا وارد تمام عرصه ها شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی ادامه داد: بحث نسخه الکترونیک سلامت در استان خراسان جنوبی عملیاتی شده و در شهرهای فردوس، بشرویه و سرایان به صورت پایلوت در حال اجرا است و تا پایان سال بعد از اجرای کامل قابل تسری به سایر شهرستانها است.
اربابی به خرید رهبردی خدمات سلامت با رویکرد مدیرت هزینه ها اشاره کرد و گفت: اجرایی شدن آن به فرایندهای الکترونیکی برمی گردد و امیدواریم در دو سال آینده به صورت فراگیر در سطح کشور انجام شود چرا که موجب عدالت و احقاق حق مردم خواهد بود.
به گفته وی مراحل نهایی طرح پرونده بستری الکترونیک در حال انجام است و در بیمارستان رازی بیرجند بزودی عملیاتی می شود و بحث کدهای آچ. آی. دی که می تواند جایگزین نسخ بیمه در اصالت بخشی به بیمه نامه یک بیمه شده باشد اکنون در کلیه بیمارستان ها با طرح استحقاق سنجی در حال انجام است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی تاکید کرد: با رویکرد عدالت در سلامت ما ورود خوبی در بحث هزینه های درمان و خرید راهبردی خدمات بیمه سلامت در سطح استان داشته ایم که موجب شده ضمن کاهش هزینه در بخش درمان اما به کاهش دسترسی مردم به خدمات منجر نشود.
اربابی با بیان اینکه باید به جایگاهی برسیم که منابع محدود سازمانهای بیمه را بهینه هزینه کنیم تا در جایی که نیاز مردم است دچار کمبود منابع نباشیم، افزود: اکنون اقداماتی در حال انجام است که منجر به منطقی شدن هزینه های درمان شده و این روند ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ بیمه ای مردم استان گسترش یافته و وضعیت بهتری دارد و این مهم جزء با ارتباط موثر با رسانه های میسر نشده است، گفت: رسانه ها در بحث بهبود وضعیت فرهنگ و احقاق حقوق مردم و بهتر شدن وضعیت درخواست خدمات سلامت از سمت مردم نقش دارند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی درخواست کرد همه رسانه های استان مشارکت کنند تا به سمت بهینه شدن و اهداف عالیه برای اینکه مردم در مواجه با بیماری دغدغه ای جزء رنج مریض داری نداشته باشند، برسیم.
نظر شما