واقعه ششم بهمن آمل نیازمند پژوهش است

معاون اداری، مالی و پشتیبانی وزارت علوم و تحقیقات با تاکید بر اینکه این حادثه در تاریخ ثبت و ضبط شده است، گفت: واقعه ششم بهمن آمل نیازمند پژوهش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، علی اکبر متکان، معاون اداری، مالی و پشتیبانی وزارت علوم و تحقیقات،  در یادمان بزرگداشت شهدای 18 تا 22 آبان سال 1360 با عنوان جنگ و جنگل در دانشگاه شمال این شهرستان ابراز کرد: باید حماسه جنگل مازندران که با ترور شهدای زیادی در جنگل‌های شمال کشور همراه بود، ملی شود.

 

وی افزود: اتحادیه کمونیست‌ها گروهی بودند که قبل از انقلاب به دو گروه انقلابیون کمونیستی و گروه پویا تقسیم شده بودند.

 

متکان یادآور شد: این افراد اکثرا از جوانانی بودند که از سال 48 به آمریکا رفته و به خاطر بورسیه تحصیلی صنعت نفت که بیشتر از فرزندان این خانواده بودند با افکار جدید کمونیستی آشنا شدند.

 

معاون اداری، مالی و پشتیبانی وزارت علوم و تحقیقات با اعلام اینکه دشمن از ابتدا می‌خواست با افکار استکباری خود شکست انقلاب را به بار آورد، بیان کرد: آنها در شمال کشور، آمل را به دلایل مختلف برگزیدند.
 

وی در بیان تعدادی از این دلایل که آمل را در بین دیگر شهرهای مازندران منحصر به فرد می‌کرد، گفت: نزدیک ترین راه به پایتخت از آمل بود و تنها راه مواصلاتی البرز مرکزی به تهران و جاده هراز در این شهر واقع شده بود، آمل حلقه مواصلاتی غرب و شرق مازندران بود و به این دلیل آمل انتخاب شد.

 

یدالله اکبرزاده، فرماندار شهرستان آمل نیز در ادامه گفت: شهید ولی الله کارگر از شهدای بزرگ واقعه جنگل بود که در 18 آبان سال 1360 مانع از وقوع حرکت عظیم کمونیست‌ها به منطقه شد.

 

وی یادآور شد: 18 آبان معجزه ای بود که باید کالبدشکافی شود زیرا حدود 300 نفر از افراد تازه نفس و ورزیده قصد حمله به شهر را داشتند.

 

اکبرزاده با اعلام اینکه اگر بخواهیم جامعه را بیمه کنیم باید افکار امام و شهدای هشت سال دفاع مقدس را با نسل جوان و نوجوان اتصال دهیم، گفت: یکی از وقایع بزرگ انقلاب در آمل اتفاق افتاد و این واقعه آنقدر مهم بود که در وصیت نامه امام خمینی(ره) برای همیشه جاوید و زنده ماند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 82044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha