به گزارش خبرگزاري شبستان از خرم آباد، مادرشهيدان حيدري، امروز(١٩ مرداد) در همايش گراميداشت روز خبرنگار در خرم آباد، گفت: فرزندان شهيدم سال ها در عرصه خبرنگاري فعاليت داشتند.
وي افزود: پيكر يكي از فرزندان شهيدم را پس از ١٣ سال مفقود شدن، در حالي كه نه سر داشت و نه دست در آغوش كشيدم.
مادر شهيدان حيدري،افزود: در حالي هنوز داغ چهره فرزندان شهيدم را بر دل دارم، اما فرزندانم را فداي دين، تن بي سر امام حسين(ع) و دستان بريده حضرت عباس(ع) كردم.
وي با گلايه از نبود مكاني در شهر خرم آباد به نام فرزندان شهيدش، گفت: اين در حالي است كه فرزندانم قبل از شهادت در خرم آباد سرشناس و مورد اعتماد مردم بوده و از نخستين شهداي خبرنگار دوران دفاع مقدس هستند.
وي با بيان اينكه امروز فرزندان شهيدم نه پدر دارند و نه يادگاري كه براي زنده نگه داشتن ياد شهيدان تلاش كند،گفت: دوست دارم تا زنده ام مكاني به نام فرزندان شهيدم نامگذاري شود.
مادر شهيدان حيدري، افزود: اميدوارم عموم خبرنگاران بويژه خبرنگاران حزب الهي راه شهداي خبرنگار را ادامه و أهداف شهدا را سرلوحه كار خود قراردهند.
گفتني است، استاندار لرستان در اين مراسم قول داد، يكي از پل هاي در دست احداث در خرم آباد به نام شهيدان حيدري نامگذاري شود.
شهید علیرضا حیدریان سرابی در سال ۱۳۳۹ در خانوادهای مذهبی و انقلابی در خرمآباد چشم به جهان گشود، وی فعالیتهای خود علیه رژم شاهنشاهی را از دوران دبیرستان آغاز و با شروع جنگ تحمیلی راهی جبهههای نبرد شد.
شهید حیدریان سرابی نخستین شهید خبرنگار استان لرستان و برادر شهید والامقام غلامرضا حیدریان است که نخستینبار شهید سید فخرالدین رحیمی دوربین عکاسی را به دستش داد و او را بهسمت خبرنگاری تشویق کرد.
شهید علیرضا حیدریان سرابی بعد از شهید رحیمی سرپرست حزب جمهوری اسلامی شد و طولی نکشید که حزب منحل و مسئولیت روابط عمومی نهضت سوادآموزی را بر عهده گرفت و با شروع جنگ تحمیلی راهی جبهه شد.
سرانجام ۱۲ آذر سال ۶۱ مصادف با اربعین حسینی در سن ۲۲ سالگی در عملیات محرم بعد از نبردی سخت با دشمن بعثی بر اثر اصابت ترکش به ناحیه سر مجروح و بعد از انتقال به بیمارستان تهران بر اثر شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
نظر شما