به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، جلسه اکران و نقد و بررسی فیلم کوتاه «در کفن تاریکی» با حضور کارگردان و عوامل فیلم و رئیس انجمن سینمای جوان استان قم و همچنین جمعی از هنرمندان عرصه سینما و تئاتر در سالن سوره حوزه هنری قم برگزار شد.
«فرحان فرحناک» نویسنده و کارگردان فیلم در ابتدای جلسه به معرفی این فیلم پرداخت و از کسانی که در ساخت این اثر به یاری او شتافتند، تقدیر و تشکر کرد.
«محمدرضا آزاد» پس از اکران فیلم به بررسی آن پرداخت و گفت: کارگردان در این فیلم به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و مطالبی را به نمایش داده است که زبان حال و دغدغه های جوانان امروز به شمار می آید.
استاد ادبیات نمایشی دانشگاه افزود: کارگردان دراین فیلم به مساله دینداری جوانان توجه ویژه ای کرده و در نسخه ای جوانانه به اثرات دینداری جوانان و مسائل مرتبط با آن پرداخته است.
وی با اشاره به اینکه جوانان در این زمینه اعتماد به نفس نداشته و منفعل هستند، تصریح کرد: کارگردان در این فیلم نقطه نظرهای خود را بیان کرده و مسیر فیلمنامه از ناامیدی به سوی امید پیش می رود. فیلم و کارگردان با وجود سختی کار در زمینه نماز و مسائل مرتبط به آن، نمره قبولی می گیرد.
آزاد ساخت چنین اثری در شرایط کنونی را امیدوارکننده خواند و اظهار داشت: امیدواریم همگان بتوانند به وسیله زبان هنر به بیان حرف های خود بپردازند و اثر خوبی تولید کنند.
سپس کارگردان این فیلم با اشاره به اینکه «در کفن تاریکی» دومین فیلم وی محسوب می شود، گفت: «یه جایی بهتر» اولین اثر بنده به نویسندگی علی فرحناک بود. بنده سعی می کنم در هر پله به موفقیت بیشتری دست یابم و در این فیلم تلاش کردم تا فرم و روال دیگری ساخته باشم.
فرحناک از محتوای این فیلم به عنوان واقعیتی میان جوانان و خانواده یاد کرد و ادامه داد: این یک واقعیت در جامعه است و برای من مهم بود که به دغدغه نوجوانان و جوانان بپردازم.
وی خاطرنشان ساخت: ایده این فیلم از آنجایی شکل گرفت که خانواده های دور و بر خود را مشاهده کردم که به وسیله اجبار درصدد گرایش فرزندان خود به نماز هستند.
این بازیگر قمی با اشاره به اینکه این فیلم 9 دقیقه به تهیه کنندگی میثم افشارنسب ساخته شده است، تأکید کرد که این فیلم توانست رتبه اول جشنواره فرهنگی هنری دانش آموزان استان قم را بدست آورد.
وی درباره سختی های این کار توضیح داد: از بهمن سال 97 به فکر ساخت این فیلم بودم و پس از خواندن کتاب های فراوان و بازنویسی مستمر متن و آماده کردن دکوپاژهای زیاد به این فیلم رسیدم.
نظر شما