۱۵  هزار تن  نهاده های دامی عشایر در خراسان جنوبی  توزیع شد

حسین پور گفت: سال گذشته ۱۵ هزار تن نهاده های دامی از طريق تشكل های عشايری بين دامداران عشاير استان توزيع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین حسین پور» امروز (19 مرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از تشکیل اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی عشایری سامان خراسان جنوبی ، تهیه و توزیع انواع نهاده های دامی عشایر از قبیل جو ، سبوس و کاه در بین تشکل های عشایری استان است.

 


مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی با اشاره به دیگر وظایف اتحادیه، افزود: طراحی، تدوین و اجرای طرح ها و پروژه های تولیدی شامل انواع فعالیت های زراعی، دامپروری، صنایع دستی، انجام عملیات جمع آوری، نگهداری، تبدیل، طبقه بندی، بسته بندی، حمل و نقل و عملیات مربوط به بازاریابی و خرید و فروش محصولات تولیدی اعضا و تامین اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز اتحادیه و اعضا از منابع مختلف مالی و اعتباری بخشهای دولتی و غیر دولتی از جمله این وظایف است.

 

حسین پور با بیان اینکه پیگیری و انجام امور مربوط به خدمات بیمه ای و عمومی اعضا و دام آنها  از وظایف اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی عشایری است، ادامه داد: پیگیری و ایجاد کارگاه های صنایع دستی عشایری، پرداخت وام یا اعتبار به شرکت های عضو  و کمک به پیشرفت امور شرکت های عضو از طریق کمک های مالی و تخصصی نیز از دیگر وظایف این اتحادیه است.
 


وی عنوان کرد : اتحادیه عشایری سامان در زمینه تهیه و توزیع انواع کالاهای اساسی مورد نیاز عشایر از جمله آرد و مواد غذایی در بین تشکل های عشایری استان فعالیت دارد و جهت افزایش رفاه و سطح معیشت عشایر خراسان جنوبی خرید و فروش انواع تولیدات عشایری مانند تولیدات لبنی و صنایع دستی را در دستور کار خود دارد و تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.
 


مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی بیان داشت: این اتحادیه در سال 97 اقدام به تهیه و توزیع حدود 15 هزار تن انواع نهاده های دامی عشایر در بین تشکل های استان کرده است که از این میزان حدود 5 هزار تن تولید کنسانتره بوده است.

 

به گفته وی با توجه به توزیع این مقدار علوفه حدودا 60 هزار راس بره جهت تهیه گوشت قرمز توسط عشایر استان پروار و به بازار عرضه شده است که این میزان سهم قابل توجهی از نیاز گوشت قرمز بازار هدف می باشد و گام بزرگی در خودکفایی محسوب می شود .
 

حسین پور  به برنامه های پیش بینی شده اتحادیه عشایری در سال جاری اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی و مدیریت در حوزه صنایع دستی عشایر، ذخیره سازی جو برای عشایر، آموزش بهره برداران عشایر و همچنین آموزش ارکان تشکلها، برنامه ریزی جهت برپایی فروشگاه عرضه مستقیم گوشت، راه اندازی واحد پرواربندی دام جهت ترویج کنسانتره و پیگیری و نصب پلاک هویت دام عشایر استان از جمله این برنامه ها است.

کد خبر 819292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha