« حجت الاسلام والمسلمین داود صانعی کاشمری »، در حاشیه همایش غدیر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در میناب، با بیان این که کاروان شاد غدیر سابقه ای بیش از یک هزار سال در تاریخ دارد، افزود: از زمانی که دسته جات عزاداری سیدالشهدا(ع) را آل بویه راه اندازی کردند پیش از آن کاروان غدیریه را راه اندازی کرده بودند و بر این اساس بنا بر این شده که این سنت حسنه را که در طول تاریخ مورد غفلت واقع شده آن را احیا کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس تاکید مراجع عظام تقلید اکنون شش سال است کاروان غدیریه در کشور احیا و راه اندازی شده است.
نماینده ستاد غدیریه کشور در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر این مطلب که هر حرکت و جنبشی برای جهانی شدن و تاثیر در گستره جهانی، می بایست همانند مسئله روز قدس و 22 بهمن، جنبه راهپیمایی داشته باشد به فرمایشی از پیامبر عظیم الشان اسلام مبنی بر تاکید بر جهانی شدن پیام غدیر و ولایت امیر مومنان اشاره کرد و گفت: بر این اساس جریان غدیر را باید در این مسیر قرار دهیم.
صانعی کاشمری راه اندازی کاروان شاد غدیر را یکی از فعالیت های ستاد غدیریه در کشور ذکر کرد و با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب، کاروان غدیریه را حرکتی در راستای آمادگی برای ظهور و تمدن سازی اسلامی دانست.
این استاد حوزه و دانشگاه از راه اندازی بیش از یک هزار و 500 کاروان غدیر طی سال گذشته در سطح کشور خبرداد و افزود: سال گذشته به همت فعالان فرهنگی روستای کردر رضوی 20 کاروان شاد غدیریه در منطقه راه اندازی شد و امسال تا کنون 90 کاروان شکل گرفته و پیش بینی می شود به 110 کاروان در سطح استان هرمزگان افزایش پیدا کند.
وی عنوان کرد: برای ایجاد انگیزه بین این کاروان ها، با رایزنی های صورت گرفته توسط ستاد مردمی غدیریه با حرم مولای متقیان امام علی(ع) پرچم هایی ممهور به مهر عتبه علوی طراحی و در اختیار ستاد غدیریه شهرستان میناب واقع در روستای کردر رضوی قرار گرفته که هر کاروانی که در روز عید غدیر از مبدی به مقصدی حرکت کند این پرچم به آن اهدا خواهد شد که پیشاپیش کاروان حرکت کند.
گفتنی است، همایش غدیر به همت ستاد احیا دهه امامت و ولایت و با حضور مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد، مسئولان هیئت های مذهبی، روحانیون و مبلغان و فعالان فرهنگی در حسینیه امام رضا(ع) روستای کردر رضوی میناب برگزار شد.
نظر شما