سیاست های حمایتی در حوزه صنایع دستی ضعیف و نگاه بازاریابی در این حوزه سنتی است

حریری با اشاره به اینکه سیاست های حمایتی در حوزه صنایع دستی ضعیف و نگاه بازاریابی در این حوزه سنتی است، گفت: درباره بازار هدف صنایع دستی کشور تحقیقات مدونی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «مجیدرضا حریری» شب گذشته (پنجشنبه 17 مرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره وضعیت صنایع دستی در کشورمان به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه سیاست های حمایتی در حوزه صنایع دستی ضعیف و نگاه بازاریابی در این حوزه سنتی است، گفت: چگونه هزاران میلیون تومان به صنعت خودروسازی کشور کمک می شود اما کل بودجه میراث فرهنگی برای برگزاری چند نمایشگاه کفایت می کند.

 

رئیس انجمن صادر کنندگان صنایع دستی با اشاره به اینکه درباره بازار هدف صنایع دستی کشور تحقیقات مدونی وجود ندارد، گفت: باید در نمایشگاه های که برای شناساندن این صنایع در دیگر کشورها برگزار می شود از تجار صنایع دستی استفاده کنیم.

 

حریری با تاکید بر اینکه روش بازاریابی برای صنایع دستی مناسب نیست و حرکت منسجم صادراتی از طرفی دستگاه سیاستگذار نمی بینیم، افزود: موضوع ارز برای صادرات مسئله نیست بلکه مشکل اصلی شناخت نداشتن مصرف کنندگان صنایع دستی کشورمان در دیگر کشورها است.

 

رئیس انجمن صادر کنندگان صنایع دستی با بیان اینکه گردشگرانی که وارد دیگر کشورها می شوند تعدادکمی هستند و نمی توانند در بازار صنایع دستی تاثیرگذار باشند، تصریح کرد: باید در جهان چهره هنری خود را معرفی کنیم اما سیاستگذاران حاضر نیستند ریالی برای معرفی صنایع دستی کشور هزینه کنند

.

در ادامه این برنامه خبری رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران درباره وضعیت صنعت مبلمان کشور با بیان اینکه مجموع گردش مالی صنعت مبلمان بیش از 70 هزار میلیارد تومان است، گفت: براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت 20 هزار واحد صنعتی در کشور در این زمینه فعالند و حدود 8 درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده اند اما کسی به این صنعت توجه نکرده است.

 

«حسن احمدیان» با بیان اینکه برای نشان دادن تولیدات مبلمان کشور باید در کشورهای هدف نمایشگاه برگزار کنیم، گفت: متاسفانه تاکنون هیچ نمایشگاه تخصصی درکشوری برگزار نشده است.

 

وی با بیان اینکه واردات مبلمان در 10 سال گذشته به 400 میلیون دلار رسیده بود، خاطرنشان کرد:اکنون  واردات مبلمان به کمتر از 20 میلیون دلار رسیده است./

کد خبر 819123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha