به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «عبدالرضا رحمانی فضلی» امروز (پنج شنبه 17 مرداد) در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری گفت: در حالی که طی قرن های اخیر کشورهای جهان مسیر توسعه یافتگی را با سرعت تمام می پیمودند اما ایران دچار حاکمان ناکارآمد بود و همین موضوع ایران را از قافله توسعه عقب انداخت.
وزیر کشور افزود: این عقب افتادگی تاریخی شامل همه استانهای کشور می شود و در شهر تهران هم شاهد با وجود امکانات اما با آسیب های اجتماعی بسیاری مواجه هستیم.
وی به عوامل عدم توازن و تعادل در کشور نیز اشاره کرد و گفت: در توزیع ناعادلانه منابع، جمعیت و ثروت سبب عدم تعادل و توازن در کشور شده است.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: از زمانی که نظام بودجه ریزی در کشور مبتنی بر نظرات کارشناسی وارداتی شکل گرفت برقراری تعادل در کشور با چالش جدی مواجه شد.
رحمانی فضلی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ساختارهایی در کشور شکل گرفت که این عدم توازن و تعادل را تقویت کرد که نظام اداری، ساختار بودجه ریزی و نظام مالیاتی کشور از مهمترین این ساختارها به شمار می رود.
رحمانی فضلی، عنصر مدیریت را عامل مهمی در توسعه اقتصاد دانست و اظهار داشت: در کشور با کمبود منابع و امکانات مواجه نیستیم بلکه باید در نحوه مدیریت تجدیدنظر و بازنگری شود.
وی با تاکید بر توجه جدی به امر اقتصاد در کشور، اظهار داشت: اقتصاد از منظر انسانی، دینی، سیاسی، قدرت ملی و دیدگاه های انقلابی امری بسیار مهم است که باید بیش از پیش به آن توجه داشته و بر این باور باشیم که برای دست یابی به اهداف والای نظام جمهوری اسلامی باید اقتصاد مقاومتی را در کشور بیش از هر زمان دیگری تقویت کنیم.
وزیر کشور همچنین به چالش های استان چهارمحال و بختیاری و به ویژه مسئله آب اشاره کرد و گفت: بطور کامل بر موضوع آب استان های اصفهان، یزد، خوزستان و این استان اشراف دارم و معتقدم این مشکلات باید از مسیر کارشناسی حل شود.
رحمانی فضلی افزود: اگر این مسئله یک بار برای همیشه برطرف شود دیگر به دغدغه همیشگی مردم تبدیل نمی شود.
نظر شما