۳۰ درصد شهرستان های خوزستان تحت پوشش طرح نسخه نویسی الکترونیک قرار دارند

خسروی گفت: در پروژه نسخه نویسی الکترونیک مقرر شده بود تا پایان سال ۹۸ فاز نخست طرح نسخه نویسی الکترونیک در ۳۰ درصد شهرستان های خوزستان اجرا شود که این موضوع در چهار ماهه نخست سال جاری محقق شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی خسروی» امروز (چهارشنبه 16 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه در سال گذشته از یک هزار و 801  موسسه و مطب پزشکان به طور کامل بازدید شد اظهار کرد: در پی این بازدید‌ها 145 مورد مغایرت های احصاء شده در موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت بوده که در این زمینه اقدامات لازم انجام شد.

 

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به آمار جمعیت بیماران خاص خوزستان در سال 97 افزود: در مجموع سه هزار و 376 نفر کارت بیماری‌ های خاص دریافت کرده اند که بیش از 44 میلیارد تومان برای درمان این افراد پرداخت شده است.

 

وی با بیان اینکه در سال 97 بیش از 610 میلیارد تومان به موسسات طرف قراراد پرداخت شده است تصریح کرد: یک هزار و 801 موسسه با بیمه سلامت خوزستان قرارداد دارند.

 

خسروی با اشاره به اینکه 45 درصد جمعیت استان، بیمه سلامت دارند اضافه کرد: از جمعیت چهار میلیون و 730 هزار خوزستانی، 2 میلیون و 109 هزار و 158 نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

 

وی با اشاره به پروژهای ملی اجراشده در سال 97 بیان کرد: پروژه استحقاق سنجی یکی از پروژه‌ های ملی اجرا شده در سال 97 بوده و با توجه به رایزنی‌ های انجام شده 34 بیمارستان دولتی دانشگاهی استان در پروژه استحقاق سنجی قرار گرفتند.

 

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان عنوان کرد: با اجرای این طرح بیش از 260 هزار فقره رفع هم پوشانی (عدم استفاده افراد از چند صندوق بیمه ای به‌صورت همزمان است) در سال 97 انجام شده است.

 

وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌ها، پروژه نسخه نویسی الکترونیک است که مقرر شده بود تا پایان سال 98، 30 درصد شهرستان های خوزستان در فاز نخست طرح نسخه نویسی الکترونیک آموزش ببینند که این موضوع در چهار ماهه نخست سال جاری محقق شد.

 

خسروی با اشاره به شهرستان‌های فعال در پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک، افزود: حمیدیه، ایذه، اندیمشک، شوشتر، ماهشهر، شوش، آبادان و شادگان شهرستان‌های فعال در پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک هستند؛ نسخه نویسی الکترونیک در این شهرستان‌ها بیش از 840 هزار بیمه شده و 249 مؤسسه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

 

وی با اشاره به پرونده بستری الکترونیک، عنوان کرد: بعد از رایزنی و انجام جلسات مکرر با روسای پنج دانشگاه و دانشکده‌های خوزستان مقرر شد هر دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دانشکده‌های آبادان، بهبهان، شوشتر و دزفول هر کدام علاوه‌ بر بسترسازی و ایجاد زیرساخت یک بیمارستان برای اجرای طرح پرونده بستری الکترونیک تا شهریور ماه سال جاری معرفی کنند.

 

کد خبر 818826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha