رسانه تحقق تعهدات مسئولان را رصد کند

سردار سپهر با بیان اینکه پرسشگری، گره گشایی از ویژگی های خبرنگار مسلمان است، گفت: رسانه تحقق تعهدات مسئولان را رصد کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سردار «محمد حسین سپهر» در همایش هم اندیشی بزرگ اصحاب قلم و رسانه با بیان اینکه تکلیف هر یک از ما توجه به هدف متعالی انقلاب اسلامی است، گفت: هر یک از ما وظیفه داریم تا برای تحقق چشم انداز انقلاب اسلامی و آرمان های دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی تلاش کنیم. سهم هر یک از ما در این چشم انداز بلند باید مشخص و روشن باشد اما آیا سهم خبرنگاران به عنوان فعالان و نخبگان جامعه نیز در این جریان اثربخش مشخص است؟ آیا شما نقشه راهی روشن از تکالیف خود در این راه ترسیم کرده اید؟

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: در این راه ما ضعف ها و نقصان های زیادی داریم. امروز قدرت رسانه ای در جهان جزو مولفه های بزرگ اقتدار هر کشور است.

 

وی با اشاره به جنایات استکبار جهانی در یمن یادآور شد: یمن در شروع این جنایات در محاصره تمام امکانات اولیه از غذا، دارو و سایر نیازمندی ها قرار گرفت اما وقتی از رهبر انصارالله مشکل اصلی را سوال کردند، نمی گوید آب و غذا، دارو و امکانات نداریم، می گوید من نیاز به رسانه دارم تا ندای مظلومیت را به دنیا برسانم تا ظالمان و مجرمان را به درستی معرفی کنم و وجدان های خفته جهان را بیدار کنم.

 

وی گفت: امروز جبهه مقاومت یمن می گوید نقش رسانه در حاکمیت ها بی بدیل است تا جایی که می تواند در رفتار حاکمان موثر باشد.

 

سردار سپهر تصریح کرد: کار یک خبرنگار می تواند مانند یک طبیب برای درمان نابسامانی ها و بیماری های یک جامعه باشد، مانند یک معلم و مربی برای رشد جوامع بشری تلاش کند و با انتقال سریع و به موقع حقایق در تمام عرصه ها به فعالیت خود ادامه دهد.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: یک رسانه ارزشمند و خبرنگار متدین می تواند در خدمت این هدف باشد و جهانی متعالی را شکل دهد. از افتخارات جمهوری اسلامی، جریان سازی و گفتمان شبکه ای در رسانه است که در طول چهل سال ما را از سایر کشورها متفاوت کرده است البته علیرغم لکه هایی که در رسانه دیده می شود اما معدل رسانه ای ما معدل مقبول انقلاب اسلامی است.

 

وی گفت: بزرگترین تکلیف ما در جبهه انقلاب در مورد رسانه انتشار امید و نشاط در میان مردم است و رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم تکلیف تمام نخبگان را در این زمینه روشن کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: ده ها باید و نباید باید در شبکه ملی رسانه تعریف شود. امروز کسی قدرت بیشتر را دارد که بتواند اراده مردم را متوجه خود کند. اگر این اراده عاقلانه و حکیمانه باشد، مخاطبان تحت سیطره او قرار می گیرند.

 

وی گفت: خبرنگار مسلمان می تواند اراده های انسانی را معطوف به خود کند و در این راه اثرگذار باشد.

 

سردار سپهر یادآور شد:‌ کشف حقایق تازه، پرسشگری با نگاه حل مسایل، نگاه گره گشا، جسارت انقلابی، آگاه سازی، نظارت بر حکمرانان و خطرپذیری از جمله ویژگی های یک خبرنگار مسلمان است.

 

سردار سپهر تصریح کرد: نظارت بر حکمرانان همان نظارت همگانی است که حضرت علی (ع) در قالب امر به معروف و نهی از منکر یادآور می شوند. از وظایف خبرنگار انقلابی، توجه به رسالت همگانی در عرصه امر به معروف و نهی از منکر است.

 

سردار سپهر اظهار کرد: انتظار ما داشتن بصیرت فرهنگی، سیاسی و تاریخی از خبرنگاران است و این تکلیف سنگینی است. پایبندی به اخلاق، تیزبینی و بصیرت از دیگر ویژگی های این خبرنگار برای ادامه حرکت در عرصه رسانه است.

 

وی گفت: بسیج مستضعفین با تکیه بر ظرفیت های مردمی امروز در عرصه های مختلف خدمت رسانی، محرومیت زدایی و کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت های چشمگیری را داشته است. ما رقیب و موازی کار دولت نیستیم اما داوطلبانه و بی منت خدمات خود را ارایه می دهیم و برای تحقق آرمان های انقلاب با همه همکاری می کنیم. از ما پرسشگری کنید که آیا تعهدات مان را انجام داده ایم و آیا دستگاه ها قراردادها و تفاهم نامه های خود را با ما عملی کرده اند؟ تمامی این موضوعات می تواند از موضوعات پرسشگری اصحاب رسانه از مسئولان باشد./

 

 

کد خبر 818498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha