نزدیک به ۳۰۰ هزار پرونده اخذ خسارت به کشاروزان وصول شده است

موسوی با اشاره به اینکه نزدیک به ۳۰۰ هزار پرونده اخذ خسارت به کشاروزان وصول شده است، گفت: ۱۶۶ هزار پرونده از طریق کمیته های تخصصی شهرستانی ارزیابی خسارت مورد بازدید میدانی قرار گرفته است که ۹۰۳ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «سیدمحمد موسوی» شب گذشته (سه شنبه 15 مرداد) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره آخرین اقدامات انجام شده برای بازسازی مناطق سیل زده کشور با اشاره به اینکه نزدیک به 300 هزار پرونده اخذ خسارت به کشاروزان وصول شده است، گفت: 166 هزار پرونده از طریق کمیته های تخصصی شهرستانی ارزیابی خسارت مورد بازدید میدانی قرار گرفته است که 903 میلیارد تومان است.
 

 

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه 92 هزار پرونده با بار مالی  504 میلیارد تومان به تایید کارگروه های استانی رسیده است، گفت: تاکنون 27 هزار پرونده با 227 میلیارد تومان به مرحله پرداخت رسیده است. 70 هزار پرونده از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان ها به بانک های عامل معرفی شده اند که تاکنون 4200 پرونده با 50 میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی دستورالعمل ها و شیوه نامه ها به بانکها ابلاغ شده که به مرور پرداخت می شود.

 

وی با اشاره به اینکه کلیه پرونده ها که از طریق کمیته های تخصصی و دستور العمل وزارت جهاد کشاروزی با هماهنگی وزارت کشور ابلاغ شده در صورت تصویب در کارگروه استانی به پرداخت می رسد، افزود: از 2700 میلیارد تومان کمک بلاعوض مصوبه دولت تاکنون 50 درصد به صورت تخصیص و به صورت نقد در اختیار استان ها قرار گرفته است.

 

موسوی درباره اقدامات انجام شده برای مناطق سیل زده استان گلستان گفت: در استان گلستان 136 میلیارد تومان از 272 میلیارد تومان تامین اعتبار شده است. 253 میلیاراد تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود 4 درصد در اختیار استان قرار گفته است.

 

وی با بیان اینکه تاکید بر این بوده که صد درصد خسارت دیدگان در اولویت قرار گیرند و متناسب با درصد خسارت درصد کشاورزان حمایت ها بر اساس مصوبه دولت و کارگروه شهرستانی در اختیار فرد قرار می گیرد و پرداخت می شود، گفت: مشکل اساسی ما در جذب است که با همراهی و هماهنگی استانداری  گلستان درحال پیگیری است.

 

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی در ادامه درباره آخرین اقدامات انجام شده برای بازسازی مناطق سیل زده استان خوزستان گفت: در خوزستان بررسی ها برای 22  هزار پرونده انجام شده است و آماده پراخت است. 50 درصد از 906 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در اختیار استانداری خوزستان قرار گرفته است که تا 60 روز آینده پرداخت ها در خوزستان خاتمه می یابد.

 

وی با بیان اینکه بیشتر خسارت سیل مربوط به زیرساخت ها بوده که بر اساس بررسی در وزارت کشور و مشارکت سازمان برنامه و بودجه اطلاعات در سامانه سجاد جمع آوری شده است، گفت: کمیته تخصصی بررسی میدانی ارزیابی ها در کمیته ها حذف شد است./

کد خبر 818430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha