به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «مهدی سرلک» در حاشیه میز خدمت با اشاره به اینکه بخشداری مرکزی در قالب فعالیت های فرهنگی و اقتصادی خود را در روستاها با همکاری 36 دهیاری انجام می دهد، گفت: گلپایگان ۵۲ روستا دارد که ۱۲ روستای آن فاقد دهیاری و چهار روستا هم شورای اسلامی مصوب دارد و جمعیت روستایی شهرستان گلپایگان ۱۶هزار نفر است.
بخشدار مرکزی شهرستان گلپایگان با تاکید بر اینکه بخشداری کارهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و زیر ساختی با همکاری دهیاری ها و مردم انجام می دهد، افزود: بخشداری برای شش روستا فاقد دهیاری، ۵۰۰ میلیون تومان آسفالت و بهسازی معابر را انجام داد و باقی روستاها نیز با توجه به میزان هزینه ای که از محل مالیات ارزش افزوده به دهیاری انجام می گیرد کارهای عمرانی آنها در حال پیگیری می شود.
اولویت این اداره رفع نقاط حادثه خیز است
در ادامه «محمد فیضی» با بیان اینکه ۹ کیلومتر از جاده روستای دُر به روستای تیکن با هزینه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی و بلوار روستای سرآور و روستای تیکن باهزینه ۵۰۰ میلیون تومانی به صورت کامل در یک سال گذشته صورت گرفته است، تشریح کرد: اصلاح قوس داران به روستای تیکن با هزیته ۴۰۰ میلیون تومانی با ۶۰ درصد پیشرفت و اصلاح قوس دوراهی تیکن با یک میلیارد هزینه با ۵۰ درصد پیشرفت در حال انجام است.
رئیس اداره راهداری گلپایگان از توزیع ۸۰۰ لاستیک میان ماشین های سنگین در این یک سال اخیر خبر داد وتاکید کرد: اولویت این اداره رفع نقاط حادثه خیز است و با کمبود شدید اعتبارات شهرستانی در دو سال گذشته مواجه هستیم.
۲۴ روستا آسفالت شدند
در ادامه «علیرضا ناطقی» با یادآوری اینکه اداره بنیاد مسکن بیشتر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، فعال است، مطرح کرد: تهیه طرح های هادی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به صورت کامل صورت گرفته و بیش از ۷۰ درصد این طرح های روستایی اجرایی شده است.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان گلپایگان با اشاره به اینکه اجرای آسفالت با قیر رایانه ای از سال ۹۴، آغاز شده است، گفت: راه های آسفالت شده ۲۴ روستا مورد بهره برداری قرار گرفته و ۱۰ روستا با دهیاران در این مورد تفاهم شده و در حال اجرا است.
نامناسب بودن الگوی کشت شهرستان
در ادامه «حیدرعلی گل محمدی» با اشاره به اینکه برای حفظ آب در روستاها اقدام به لوله کشی تا مزارع با همکاری مردم و شرکت های خصوصی شده و این کار همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: الگوی کشت شهرستان مناسب نیست، مشاهده فراوانی یک محصول و کمبود محصولی دیگر به دلیل رعایت نکردن الگوی کشت است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه رعایت الگوی کشت برای امنیت غدایی و حفظ کاربری اراضی کشاورزی از برنامه های مهم وزارت جهاد کشاورزی است، بیان کرد: امنیت غذایی در گرو حفظ کاربری اراضی کشاورزی است و برگزاری کلاس های آموزشی در موارد نیاز بخش کشاورزی که به صورت حضوری تا مجازی صورت می گیرد و ارائه راهنمایی برای کشت های مختلف در این اداره صورت می گیرد.
آبرسانی سیار نداریم
«علی اصغر دهقانی» با بیان اینکه پروژه های آبرسانی تصفیه وانشان در مراحل آخر است و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد، ادامه داد: دو پروژه ساخت منبع هزار مترمکعب در شرکت زراعی و برای حمایت ۱۲ روستا و ساخت منبع دو هزار مترمکعب در روستای سعید آباد برای حمایت از ۲۰ روستا با هدف ذخیره سازی آب و حمایت از مصرف کننده در پیک مصرف و کاهش افت فشار روستاها در دست احداث داریم.
رئیس آب و فاضلاب روستایی شهرستان گلپایگان با تشریح اینکه آب و فاضلاب از ۴۹ روستا حمایت می کند ۲۷۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۱۰۰ کیلومتر خط انتقال برای این روستاها وجود دارد، اظهار کرد: هیچ روستایی در شهرستان گلپایگانی در سال گذشته و سال جاری با توجه به بارندگی ها، آب رسانی سیار نداشته است./
نظر شما