به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «محمد حیدری» (دوشنبه ۱۴ مرداد) در نشست هم اندیشی دانشگاه آزاد با ادارات، سازمان ها و صاحبان صنایع شهرستان به منظور ایجاد ارتباط واقعی بین صنعت و دانشگاه اظهار کرد: راه پیشرفت هر جامعه ای در دانایی، توانمندی و کارایی است و اگر این مثلث همزمان و توأم با هم شکل بگیرد هسته اصلی توسعه جامعه قوام می یابد.
سرپرست فرمانداری دزفول با تاکید بر اینکه امنیت سرمایه گذار باید تضمین شود، افزود: صنعتگر در صورتی می تواند به بلوغ برسد که ضمانت مدیریتی داشته باشد افزود: باید برای سرمایه گذار توجیه اقتصادی داشته باشیم تا بتواند سرمایه خود را وارد حوزه تولید شهرستان کند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ایجاد اشتغال در دزفول پرداخت شده، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اینکه پرداخت تسهیلات هدفمند نبوده، خروجی و اشتغالی در این زمینه ایجاد نشده است.
حیدری جذب اعتبارات دزفول را ۶۷ درصد برشمرد و اشاره به اینکه این میزان اعتبار، رقم قابل توجهی است اضافه کرد: دزفول به یک کارگاه فعال در زمینه اجرای طرح های متعدد صنعتی تبدیل شده و فضای کار و رونق اقتصادی باید در شهرستان بیش از پیش مشاهده شود چرا که هر چه اشتغال بیشتر شود امنیت اجتماعی بیشتری حاصل می شود.
وی به افزایش ارتباط هوشمندانه بین دانشگاه، صنعت و سایر حوزه ها تاکید کرد و اذعان داشت: هر چه ارتباط بین این حوزه ها بیشتر شود، اشتغال و رونق اقتصادی و افزایش تولید بیشتر را به همراه دارد.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به تراز بالای دزفول نسبت به برخی استان ها از نظر برخورداری از نیروی انسانی، مهارت های ویژه و منابع متعدد طبیعی و غیرطبیعی عنوان کرد: با این وجود شاخص های توسعه دزفول بسیار ضعیف است به گونه ای که شاخص های توسعه دزفول انطباق و سنخیتی با ظرفیت ها و منابع موجود در این شهرستان ندارد.
وی عدم تطابق و تناسب بین شاخص توسعه و ظرفیت ها را مشکل اصلی این شهرستان در زمینه توسعه برشمرد و گفت: دزفول برای توسعه نیازمند تشکیل کارگروه های تخصصی است تا مسائل مهم و اولویت های رشد و پیشرفت در این کارگروه ها تحلیل، تفسیر و پیگیری شوند. باید با همکاری دانشگاه های شهرستان پس از رسیدن به اجماع نظری و علمی یک برنامه و افق پنج ساله برای توسعه شهرستان تدوین کنیم.
حیدری با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با حوزه صنعت موجب تبدیل علم و دانش به تکنولوژی می شود که نتیجه آن توسعه است خاطر نشان کرد: همه این موارد نیز نیازمند یک نقشه راهبردی و یک راهبر حرفه ای است بنابراین اگر راهبر حرفه ای نباشد نمی توان به مقصد رسید.
وی ادامه داد: دزفول به برکت منابع عظیمی که دارد نیازمند ارتباط با دانشگاه است این احساس نیاز باید تزریق شود چرا که اگر می خواهیم از تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم باید وابسته به دانشگاه باشیم، دانشگاه نیز باید به روز و رو به جلو باشد تا بتواند به کشاورزی، صنعت و دولت کمک کند.
نظر شما