راه اندازی مجدد نمایشگاه کتاب استانی و هنرهای نمایشی از اولویت های اداره کل ارشاد است

حجت الاسلام دانشی گفت:راه اندازی مجدد نمایشگاه کتاب استانی و نمایشگاه های هنرهای نمایشی از دیگر اولویت های این اداره کل است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «عباس دانشی» امروز (14مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که ضمن گرامیداشت روز خبرنگار به فعالیت های این اداره کل در بخش های مختلف پرداخت و گفت: حمایت از انجمن های مختلف فرهنگی وهنری از اولویت های کاری این مجموعه است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه این استان به لحاظ ساختارهای فرهنگی و هنری کمبود های دارد، افزود: جبران این کمبود ها به میزان اعتبارات موجود و مشارکت با دستگاه های خدماتی وابسته است.

 

وی با اشاره به اینکه در گذشته بخش عمده ای از اعتبارات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی به منظور حمایت از انجمن هنرهای نمایشی هزینه می شد، ادامه داد: رشد متوازن همه بخش ها و انجمن های فرهنگی و هنری در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

 

این مقام مسئول همچنین به جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی و هنری تعطیل شده در استان اشاره کرد و گفت: راه اندازی مجدد نمایشگاه کتاب استانی و نمایشگاه های هنرهای نمایشی از دیگر اولویت های این اداره کل است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به برپایی نمایشگاه کتاب در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: نمایشگاه کتاب استانی در آبان ماه امسال برگزار می شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به تغییر کاربری سینما فرهنگ اراک اشاره کرد و گفت: این اداره کل اجازه تغییر کاربری سینما فرهنگ اراک را نمی دهد، مقدمات قانونی بازگشایی سینما فرهنگ اراک فراهم شده و این مکان فرهنگی به زودی فعالیت خود را از سر می گیرد.

 

حجت الاسلام دانشی در بخش دیگری از سخنانش به مسایل و مشکلات پیش ری مطبوعات اشاره کرد و گفت: مطبوعات استانی مرکزی ظرفیت های خوبی دارند و تقویت و حمایت خانه مطبوعات استان و حمایت همه جانبه از مقام منزلت مطبوعات و اصحاب رسانه این استان از دیگر برنامه های این اداره کل است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر  ۸۳ مجوز نشریات، 28 پایگاه خبری، 50 جریده کثیرالانتشار ثبت شده است، افزود: از مجموع نشریات فقط 60 فعالیت دارند.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: در سال گذشته ۳۱۹ مجوز مشاغل خانگی صادر شد که تبع آن 319 شغل نیز ایجاد شد.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به صندوق هنر اشاره کرد و گفت: 75۰ نفر از فعالان فرهنگی و هنری استان مرکزی عضو صندوق بیمه هنرمندان هستند و تمهیداتی برای برخورداری هر چه بیشتر هنرمندان استان از بیمه تامین اجتماعی در سال جاری اندیشیده شده است.

 

حجت الاسلام دانشی با بیان اینکه ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان مرکزی فعالیت می کنند، ادامه داد: از این تعداد ۳۲۰ مرکز در شهرها و ۲۶۰ مرکز نیز در نقاط روستایی استان فعالیت دارند

.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در ادامه به فعالیت و تعداد سینماهای استان اشاره کرد و گفت: تعداد صندلی های سینمایی استان نسبت به تعداد جمعیت ناچیز است و  بسیاری از شهرستان های استان از سالن سینما محروم هستند که رفع این کمبود نیازمند مشارکت بخش های مختلف خدماتی است.

 

وی در ادامه به برگزاری جشنواره های مختلف فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی و جشنواره مد و لباس از دیگر اقدامات این اداره در سال جاری بوده و این اداره در نظر دارد با برنامه ریزی های مدون، بهره گیری از چهره های فرهنگی و هنری استان و تخصیص عادلانه اعتبارات رشد متوزان تمامی حوزه ها و انجمن های فرهنگی و هنری استان را ایجاد کند.

 

کد خبر 817935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha