خاطره عزت الله انتظامی از علی حاتمی/عرضه فیلم های تاریخی سینمای ایران

مراسم تقدیر از نسل اول سینمای ایران با حواشی جالبی همراه بود که از جمله آنها می توان به خاطره انتظامی از علی حاتمی و قول مساعد رییس مؤسسه رسانه‌های تصویری برای عرضه آثار فاخر سینمای تاریخی ایران اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، عزت‌الله انتظامی که در پروژه جهان پهلوان تختی با شادروان علی حاتمی همکاری کرده بود در حالی به روی سن آمد که توان ایستادن نداشت، او در حالت نشسته خاطره‌ای از این کارگردان از دست رفته برای حضار نقل کرد.

 

وی افزود: در صحنه ای از این پروژه قرار بود من دیالوگ یا «موسی بن جعفر» را با صدای بلند در کنار یک امام زاده بگویم، حاتمی آنروزها حال و روز خوشی نداشت و این مسئله ذهن مرا نیز درگیر کرده بود، همین باعث شد تا ناخودآگاه جمله «یا موسی بن علی جعفر، علی رو شفا بده» بر زبان من جاری شد این تنها صحنه ای بود من بازی نکرده بودم و تنها حالت درونی خودم را بروز داده بودم.

 

تقدیر از سه نسل از سینماگران سینمای ایران شب گذشته در هتل لاله تهران به همت مؤسسه رسانه‌های تصویری برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم، علی معلم که به عنوان مجری در این مراسم حاضر شده بود، بیان کرد: سینمای بعد از انقلاب را می‌توان سینمای دیالوگ نامید، سینمایی که از فضای مونولوگ خارج شده است، این سینما فرهنگ گفت‌وگو را در جامعه ما باب کرد که در نوع خودش دستاورد کمی نبود. هر چند گروهی گاه‌گداری مانع از گفت‌وگو میان سینماگران می‌شدند.

 

در ادامه این مراسم، محمدرضا عباسیان، رییس مؤسسه رسانه‌های تصویری و همچنین دبیر ستاد قاچاق کالا بیان کرد: در مجموعه مؤسسه رسانه‌های تصویری یکی از سیاست‌ها عرضه آثار تاریخی سینمای ایران در قالب بسته‌های فرهنگی است که چندی پیش نمونه آن را در مجموعه پلاک به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا که همه فیلم‌های سینمایی این کارگردان را شامل می‌شد به بازار عرضه شد و امروز مجموعه برگزیده سینمای ایران که توسط جلال امید انتخاب شده است، رونمایی می‌شود.

 

 

وی ادامه داد: این آثار از گنجینه مؤسسه بوده و فیلم‌هایی هستند که در اختیار ما بوده است، مجموعه‌ای از هر نسل بوده که نسل اول، نسل دوم و نسل سوم سینمای ایران را شاهد می‌شود. گفتنی است آثار بعدی نیز طراحی و منتشر خواهد شد.

 

وی با اشاره به کیفیت بالای آثار اظهار داشت: روی کیفیت فیلم‌ها مجددا کار شده است و با سه زیرنویس عربی، انگلیسی و فارسی تولید شده است.

 

محمدرضا عباسیان در پایان بیان کرد: مجموعه آثار فاخر سینمای ایران می‌تواند در کنار جوایزی که رییس‌جمهور و وزیران محترم ایشان به میهمانان خارجی اهدا می‌کنند، قرار گیرد و نماینده فرهنگ ایران در کشورهای دیگر باشد.

 

در ادامه مراسم، سینماگران و هنرمندان نسل اول سینمای ایران مورد تقدیر قرار گرفتند که در این بین فیلم‌های سینمایی چون هامون، لیلا، ناخدا خورشید، دلشدگان، مادر و حکم به چشم می‌خورد.

 

همچنین امیرحسین شریفی، تهیه‌کننده فیلم سینمایی ضیافت به کارگردانی مسعود کیمیایی با اشاره به سطح بالای فیلم ضیافت گفت: ضیافت یکی از فیلم‌های خوبی است که در پرونده من ثبت شده، این فیلم متعلق به مسعود کیمیایی است و من در کنار او تهیه‌کنندگی را یاد گرفتم.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 81749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha