«حامد رجبی زاده»در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: موضوع لباس فرم دانش آموزی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در راستای تربیت اجتماعی و همسانی خانوادههای فقیر و غنی در پوشش ترسیمشده و بعد از گذشت چند سال از اجرای این طرح بدون شک نمیتوان منکر نظم دهی، قانون پذیری و ایجاد وحدت رویه در مدارس برای دانش آموزان شد.
وی، افزود: نظارت و ساماندهی لباس فرم مدارس بر اساس دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش و با نظارت کارگروه استانی و شهرستان مدیریت میشود .
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام، گفت: در زمینه لباس فرم به مدیریت مدارس ابلاغ میشود و تأکید می کردد که بحث موضوع اجباری نبودن این طرح به اینگونه است که از جانب اداره کل آموزش و پرورش به مدارس تحکم و اجباری صورت نمیگیرد و تصمیمگیرنده نهایی و اجراکننده آن شورای مدرسه و مدیران مدارس هستند.
وی، یادآور شد: مدیران مدارس میتوانند بر اساس تصمیم شورای مدرسه استفاده از لباس فرم را اختیاری و یا اجباری نمایند، هرچند که این امر در سالهای گذشته و برای رفاه حال اولیا و دانش آموزان در مدارس به این صورت برنامهریزیشده که برای استفاده بهینه از لباس فرم و مناسب نگاه اقتصادی والدین دوخت لباسها مشابه سال قبل یک دانشآموز ارائه شود.
رجبی زاده، ابراز کرد: آموزشوپرورش هیچگونه دخالت ،اجبار یا انتخاب خاص و با هدف خاصی برای انتخاب تولیدیهایپوشاک مدارس ندارد .
وی، خاطرنشان کرد: لیست نمایندگی این تولیدیها با معرفی از اتحادیه خیاطان استان در اختیار مدارس قرار میگیرد و مدارس با صلاحدید و شرایط خود تولیدی پوشاک را معرفی خواهند کرد.
نظر شما