خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: «محمدتقی حلی ساز» اعلام کرد: بر اساس آخرین آمار دریافتی تا 12 مرداد، بیش از 215 هزار و 890 خدمات پزشکی، درمانی و امدادی به زائران ارائه شده و 112هزار و 283 زائر نیز در مطبها و مجموعهها در هتل های محل اسکان زائران ویزیت شدهاند.
رئيس مركز پزشكي حج و زيارت جمعيت هلال احمر با اشاره به بستری شدن 71 زائر خانه خدا در بخش سی سی یو، تصريح كرد: تعداد بستری در بخش داخلی مردان 74 نفر و بخش داخلی زنان68 نفر و331 زائر است؛ در اورژانس بیمارستان مکه از ابتدای عملیات حج یعنی 17 مرداد تا امروز (شنبه، 12 مرداد) بستری بوده اند و این در حالی است زائران عزیز در مطب ها، محل استقرار زائران و درمانگاه های پنجگانه مرکز پزشکی حج و زیارت جهت درمان تکمیلی از سوی پزشکان متخصص به بیمارستان مکه مکرمه ارجاع و پس از بهبودی و مداوا به کاروان ها برگشته اند.
وی افزود: با اشاره به اینکه بیمارستان مکه مکرمه تا 12 مرداد آماده ارائه خدمات پزشکی و درمانی است، گفت: خدمات پاراکلینیک بیمارستان بالغ بر 12هزار مورد شامل مراجعین به آزمایشگاه 1299 نفر و انجام آزمایش 9861 مورد، مراجعه با رادیولوژی 381 نفر و انجام رادیولوژی 445 مورد، سونوگرافی 236 مورد اکو 17 مورد است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر در تشریح جزئیات عملکرد پزشکان، گفت: تا روز 12 مرداد 45هزار و 106 مورد خدمات پرستاری به در مدینه و بیمارستان مکه شامل نوار قلب، قند خون و فشارخون، گچگیری، تزریقات، پانسمان، سرم تراپی و بخیه به حجاج ایرانی ارائه شده است.
حلی ساز همچنین با بیان اینکه همه داروهای لازم تا پایان فصل حج تامین شده است و هیچ کمبودی نداریم بیان کرد: 5هزار و 911 پاسخگویی به زائران در بخش داروخانه های مدینه و مکه ثبت شده است و همچنین انجام ماموریت های مددکاری و امداد و انتقال بیش از 3249 مورد ازجمله تقاضای آمبولانس، انتقال بیمار به مجموعه ها و هتل ها و بیمارستان های سعودی انجام گرفته است .
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: تاکنون 13 زائر بستری در بیمارستان های سعودی بستری هستند و برای پیگیری امور درمانی زائرین در بیمارستان های سعودی نیز پزشکانی داریم که رابطین بین درمانگاه های ایرانی و بیمارستان های سعودی هستند و نسبت به پیگیری روند درمانی بیماران اقدام میکنند.
نظر شما