تفویض توسعه فرهنگ روستاها به کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران

مسئول کانون های مساجد مازندران گفت: توسعه فرهنگ روستاها و فعالیت های فرهنگی مناطق عشایری به کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تفویض شد.

محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (18 آبان) به خبرنگار شبستان گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسعه کانون های فرهنگی و هنری در روستاها و فعالیت های فرهنگی مناطق عشایری را به ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور واگذار کرد.

 

فوقی ادامه داد: مسئولیت توسعه فرهنگ در روستاها از سوی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تفویض گردید که این امر، نیازمند به همت مضاعف و تلاش جهادگرانه در توسعه فرهنگ روستایی و عشایری دارد.

 

وی تصریح کرد: حمایت استاندار مازندران و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در تخصیص اعتبارات مالی نیز می تواند زمینه ساز توسعه فرهنگ در روستاها باشد.

 

فوقی اظهار کرد: از آنجائیکه نگاه و توجه دولت به توسعه فرهنگ روستائی است این امر نیازمند به هماهنگی هر چه بیشتر دستگاه های اجرائی استان دارد تا از موازی کاری جلوگیری شود و با مسئولیت و محوریت کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، اهداف دولت خدمتگزار در توسعه فرهنگی روستا تحقق یابد.

 

این مسئول تصریح کرد: ضرورت مهندسی فرهنگی روستاها بر کسی پوشیده نیست و تنها راه تحول فرهنگی در روستاها، احیای مساجد و تقویت آموزه های دینی و راه اندازی کتابخانه مساجد با محوریت امام جماعت مسجد است.

 

وی بیان کرد: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر تجهیز و راه اندازی 25 درصد مساجد به کانون های فرهنگی و هنری مساجد این نیازمند به توجه بیشتر و بودجه و اعتبار است که از جمله طرح های آرمان گرا و واقع گرا محسوب می شود.

 

فوقی ابراز کرد: توسعه فرهنگ روستایی از طریق کانون های فرهنگی و هنری مساجد مبتنی بر مشارکت مردم است که اثر بخشی برنامه ها را به دنبال دارد و روحیه امید را در مردم احیا می کند و در فرایند طرح یک برنامه فرهنگی و رسیدن به اهداف آن که مقابله با جنگ نرم دشمن محسوب می شود بسیار تاثیر گذار است.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران عنوان کرد: به منظور توسعه فرهنگ روستائی دفتر امور فرهنگی روستاها در دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران راه اندازی گردید و یکی از شاخص های فرهنگی نظام جمهوری اسلامی، توسعه فرهنگی روستاست و بدون منابع مالی و تخصیص اعتبارات مالی این امر میسر نیست.

 

وی گفت: تجهیز کتابخانه مساجد روستائی به کتاب های دینی، علمی، پژوهشی، تجهیز انواع نرم افزار، سی دی های مذهبی و قرآنی، اعتبارات فرهنگی، اوقات فراغت، راه اندازی جشنواره های فرهنگی و هنری روستائی و نمایشگاه آثار و صنایع دستی و هنرهای تجسمی روستائی از جمله حمایت های دبیرخانه کانون های مساحد مازندران است.

 

وی تاکید کرد: نگاه دولت به توسعه فرهنگ در روستاها نیازمند به یک بسیج عمومی و هماهنگی استانداری، فرمانداری، بخشداری ها، دهیاران و شورای اسلامی روستاست تا ضمن جلوگیری از موازی کاری با مسئولیت دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران این خواسته دولت خدمتگزار هر چه بیشتر و بهتر تحقق یابد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 81734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha