وزارت علوم باید بپذیرد نمره قبولی در بحث مهارت آموزی جایی ندارد

میرزاده بر نقش تک تک اعضای جامعه برای فرهنگ سازی مهارت محوری تاکید کرد و گفت: وزارت علوم باید بپذیرد نمره قبولی در بحث مهارت آموزی جایی ندارد و شیوه اش در راستای حل مسائل کشور نیست و باید در سیاست خود تجدید نظر کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «سید حمایت میرزاده» در برنامه شب گذشته (پنجشنبه 10 مرداد) گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به موضوع مهارت آموزی فارغ التحصیلان دانشگاهی اختصاص داشت با اشاره به اهمیت مهارت های فردی گفت: خانواده ها برای فرزندانشان نباید فقط دنبال برخی رشته های تحصیلی و مشاغل خاصی باشند بلکه باید به کلاس های مهارتی آنها هم اهمیت بدهند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آزمون های مدارس، تستی است و این آزمون ها نمی تواند مهارت های فردی را سنجش کند، گفت: بسیاری از استادان هم در آموزش های مهارتی، مشکل دارند و بیشتر آموزش هایشان، تئوری است.

 

وی بر نقش تک تک اعضای جامعه برای فرهنگ سازی مهارت محوری تاکید کرد و گفت: رسانه ها از جمله سازمان صدا و سیما هم در این باره نقش به سزایی دارند. وزارت علوم باید بپذیرد نمره قبولی در بحث مهارت آموزی جایی ندارد و شیوه اش در راستای حل مسائل کشور نیست و باید در سیاست خود تجدید نظر کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه مواد قانونی خوبی برای توسعه مهارت آموزی وجود دارد، تصریح کرد: وزارت علوم به آنها اولویت نداده است.

 

در ادامه این برنامه خبری رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه رابطه آموزش، بیکاری و اشتغال مربوط به حوزه اقتصاد آموزش است، گفت: در این حوزه، روابط تعاملی بررسی می شود و بخشی از عوامل بیکاری دانش آموختگان را در خارج از نظام های آموزش و ریشه در مسائل اقتصادی و سیاسی می دانیم.

 

«ابراهیم صالحی عمران» با اشاره به اینکه وقتی کشور رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی خوب داشته باشد نیاز به نیروی کار دارد به نقش سیستم آموزش و مربیان و استادان هم اشاره و اضافه کرد: برنامه، روش های آموزشی و شیوه های ارزشیابی هم در این باره موثر است.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه وظیفه اصلی دانشگاه، تولید دانش و فناوری است، افزود:  نوع خاصی از آموزش ها مربوط به مهارت است. یکی از وظایف دانشگاه، رویکرد به اشتغال و بازار کار است.

 

صالحی عمرانی با اشاره به اینکه بیش از 550 رشته تحصیلی دانشگاهی داریم، افزود: در برخی از آن ها تقاضاهای اجتماعی بالاست. رویکرد ما در دانشگاه فنی و حرفه ای، حرفه محوری و نگاه به مشاغل است و حدود 60 تا 70 درصد واحدهای درسی، عملی است.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: 90 درصد فارغ التحصیلان دانش آموزان هنرستان را پذیرش کردیم و امسال هم 180 هزار نفر ایجاد ظرفیت شده است./

کد خبر 816948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha