به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل عامری، رییس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، امروز (7 دی) در جلسه ناظرین مدارس علوم دینی اهل سنت استان های گلستان و گیلان، گفت: اساس و پایه نظام اسلامی ما رشد و تعالی بشریت است و در این خصوص علما و روحانیون وظیفه سنگینی برعهده دارند.
وی با اشاره به تلاش دشمنان اسلام برای ایجاد اختلاف و شبهه بین مسلمین، افزود: علما و روحانیون باید با تجهیز علمی و فکری پاسخگوی شبهات ایجاد شده باشند و برای تقریب مذاهب اسلامی تلاش کنند.
حجت الاسلام عامری، با بیان اینکه مدیران و مدرسان مدارس علوم دینی باید از دسته بندی های سیاسی و قومی متعصبانه فاصله بگیرند، تصریح کرد: مرزبندی و جبهه گیری یک بدعت در دین است و موجب انحراف آن می شود.
وی با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای سطح کمی و کیفی جامعه اهل سنت، گفت: طرح ساماندهی مدارس علوم دینی اهل سنت توسط دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور برهمین اساس تهیه و تدوین شده است.
رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، برطرف کردن دغدغه های اضافی طلاب، مدرسین و مدیران در مدارس را هدف این ساماندهی اعلام کرد و افزود: بر اساس طرح سطح بندی مدارس مدیران، مدرسین و طلبه هایی که از ظرفیت و استعدادهای بالایی برخوردارند، بیشتر حمایت می شود.
وی با اشاره به نقش نظارتی این دفتر برعملکرد مدارس علوم دینی اهل سنت، اظهار داشت: برگزاری مراسم فارغ التحصیلی طلاب و یا عمامه گذاری آنان باید با هماهنگی این مرکز صورت بگیرد، در غیر اینصورت، فارغ التحصیلی آنان فاقد اعتبار خواهد بود.
حجت الاسلام عامری، با بیان اینکه بسیاری از مدارس علوم دینی اهل سنت شمال کشور قابلیت های بالفعل خود را به منصه ظهور نرسانده اند، اضافه کرد: سند برنامه پنج ساله ساماندهی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور از سوی دبیرخانه تدوین و برای اجرا ابلاغ شده است.
وی، شناسایی و نظارت بر آمار مدارس، نظارت بر حسن اجرای آیین نامه ها و بخشنامه ها، نظارت بر روند برنامه ریزی درسی و آموزشی و ارزشیابی تحصیلی و فارغ التحصیلی، شناسایی نیروهای نخبه و نظارت بر نقل و انتقال طلاب را از وظایف اصلی ناظرین برشمرد و گفت: ناظرین باید درخصوص ارتباط مستمر و تعامل سازنده با مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور اهتمام ویژه داشته باشند.
رییس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در یک سال گذشته، افزود: برگزاری دوره های آموزش تمهیدی حج، تهیه و تدوین برنامه ها و سیاست های مرکز، ارتباط با علما و روحانیون اهل سنت، بازدید از مدارس علوم دینی اهل سنت، آغاز طرح سطح بندی مدارس و راه اندازی شعبه گیلان از اهم این اقدامات است.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه بهرنگ صالحی، مسئول واحد نظارت و ارزیابی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با اشاره به نقش ناظرین در مدارس، گفت: بحث نظارت بر عملکرد مدارس علوم دینی اهل سنت مورد قبول و اتفاق نظر همه علمای اهل سنت است.
پایان پیام/
نظر شما