احیای سه آب انبار تاریخی در کاشان

مدیر منطقه یک شهرداری کاشان از احیای سه آب انبار تاریخی در این شهر با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال خبر داد و گفت: پروژه احیای آب انبار دارکوب تا یک ماه آینده و آب انبارهای چهار باغ و خان نیز در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، «محمدحسین واحدیان» در برنامه رادیویی صبح سیلک، با اشاره به ویژگی ها و نقش های مختلف منطقه یک شهرداری کاشان نظیر هسته مرکزی و محور فرهنگی و اقتصادی، بافت تاریخی در این منطقه را به واسطه وسعت عمده ۴۸۷ هکتاری و برخورداری از ابنیه تاریخی و هویت فرهنگی کاشان بسیار حائز اهمیت خواند.

 

مدیر منطقه یک شهرداری کاشان اجرای طرح مدیریت ترافیک در خیایان علوی به عنوان یکی از مسیرهای محوری گردشگری از  طریق یکطرفه سازی عبور و مرور در ماه‌های اخیر را یادآور شد و گفت:حجم زیاد ترافیک در این محور با توجه به توسعه گردشگری و شهرت روزافزون خانه ها و ابنیه تاریخی، بویژه در سال های اخیر ناراحتی اهالی و کسبه را به همراه آورده بود که در نهایت با تصمیم شورای ترافیک شهرستان، مدیریت تر افیک این محور در دستور کار قرار گرفت.

 

واحدیان، بهسازی این محور با نگاه ویژه به پیاده نسبت به سواره را گام بعدی برای مناسب سازی حضور گردشگران در این محدوده دانست و افزود: طرحی از سوی مشاور در این خصوص ارائه شده که بعد از برگزاری مناقصه و عقد قرارداد حداکثر ظر ف دو ماه آینده اجرای آن آغاز می شود.

 

مدیر منطقه یک شهرداری کاشان با تأکید بر احیا و باززنده سازی بافت تاریخی، توجه به نیازها و اقتضائات نرم افزاری و هویت فرهنگی را به عنوان یکی از رویکردهای جدی مدیریت شهری در کنار اقدامات سخت افزاری عنوان و اضافه کرد: شهرداری با کمک بخش خصوصی در نظر دارد در این مسیر از تمام ظرفیت ها و عناصر فرهنگی و تاریخی نهفته در بافت بهره گیرد و به معنای واقعی نه صرفا ظاهری به احیای این میراث ارزشمند بپردازد.

 

واحدیان، وضعیت معابر در بافت را به عنوان یکی از عناصر موجود خاطرنشان و به استفاده از بلوک فرش و سنگ فرش به جای آسفالت در این معابر اشاره کرد و افزود: از سال گذشته این تغییر در دستور کار قرار گرفته به گونه ای که در سال جاری پیش بینی اجرای 35 هزار متر مربع بلوک فرش و سنگ فرش در معابر منطقه می شود.

 

مدیر منطقه یک شهرداری کاشان احیای آب انبارهای تاریخی را به عنوان گام دیگر باززنده سازی بافت یادآور شد و افزود‌: پروژه احیای آب انبار دارکوب تا یک ماه آینده و آب انبارهای چهار باغ و خان نیز در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد که هزینه مجموع ۱۵ میلیارد ریال برای آن صرف می شود.

 

واحدیان به جایگاه بازار با توجه به پیشینه تاریخی و کارکرد اقتصادی آن و همچنین اقدامات گسترده در زمینه مقاوم سازی آن اشاره کرد و بهره برداری از پروژه های مقاوم سازی و بهسازی معابر ورودی بازار در قالب چلچراغ توسعه را یادآور شد.

 

وی، آغاز به کار پایگاه پژوهشی بازار متشکل از کارشناسان و اساتید دانشگاه در سال گذشته و با محوریت موضوع مقاوم‌سازی را متذکر شد و افزود: ایده ای کارشناسی در زمینه مقاوم سازی با پژوهش و ارائه دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین گام  به صورت پایلوت در بازار زرگرها اجرا شد./

کد خبر 816735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha