به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «غلامرضا غفاری»در نشست خبری موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران که با موضوع تبیین رویکردهای جدید موسسه در حوزه های پژوهشی و فرهنگی کشور صورت گرفت، گفت: اولین سمینار مسایل اجتماعی شهری در ایران در سال 1342 برگزار شده است و مسایل اجتماعی موجود در آن گزارش امروزه جزو مسایل شهر تهران و کلیدی هستند هرچند کمی تفاوت دارد که نشانگر اهمیت و جایگاه موسسه دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه آموزش عالی همه جا را مطالعه می کند ولی بر روی ساختار خود، اساتید و دانشجویان مطالعه خاصی نمی کند، گفت: هم اکنون ما سه میلیون و 600 هزار دانشجو داریم که میل و اشتیاق ورود به دانشگاه همچنان در محصلان و خانواده ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه نیازمند بررسی این هستیم که ببینیم کنکور چه تاثیری بر روی خانواده ها و نظام تعاملات اجتماعی ایران داشته است، گفت: وجه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کنکور نیازمند مطالعه و بررسی می باشد، و پس از انجام مطالعات بر روی این وجوه کنکور می توان مداخله های لازم و سیاستگزاری های عالمانه را در خصوص آن انجام داد.
وی افزود: هم اکنون نیازمند پژوهش، مطالعه و بررسی انقلاب دیجیتالی و فضای مجازی بر روی هموطنان مان هستیم چرا که کمتر در این عرصه ورود شده و ویژگی ها و مختصات آن مورد بررسی قرار نگرفته است.
وی افزود: هم اکنون فضای مجازی یکی از حوزه های پر مسئله دانشگاه ها می باشد و باید ببینیم که چقدر از وقت دانشجویان در حوزه فضای مجازی مطرح می شود و اگر برنامه ریزی درستی داشته باشیم می توانیم در کنار بررسی چالش های این حوزه برنامه ریزی خوبی برای بهره برداری از این فضاها داشته باشیم.
نظر شما