درخواست وزیر خارجه انگلیس از ایران/توضیح «ظریف» درباره نامه‌نگاری به رهبری درباره گاندو

توضیح «ظریف» درباره نامه‌نگاری به رهبری درباره گاندو، مخالفت مجلس با کلیات طرح انعقاد پیمان‌های پولی در تجارت خارجی، جمهوری اسلامی ایران گفت و گوها را قطع نمی کند، منتظر اقدام عملی اروپا هستیم برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، توضیح «ظریف» درباره نامه‌نگاری به رهبری درباره گاندو، مخالفت مجلس با کلیات طرح انعقاد پیمان‌های پولی در تجارت خارجی، جمهوری اسلامی ایران گفت و گوها را قطع نمی کند، منتظر اقدام عملی اروپا هستیم از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه هشتم مرداد ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

برای مبارزه با فساد مدیران اصلی کشور به طور ویژه باید کنترل شوند

«سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» شب گذشته (دوشنبه 7 مرداد) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره اقدامات لازم برای مقابله با فساد با اشاره به اینکه نظارت بر روندها و اجرای درست قانون از جمله ماموریت های قانون است به ساختار نظارتی و عملکرد مبتنی به تعهد اشخاص اشاره کرد و گفت: ساختارهای فراوانی برای نظارت وجود دارد اما سازو کار لازم پیش بینی نشده است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در بررسی نظام های شفافیت در جوامع مختلف گفت: در کشور ما بعکس در مقابل توسعه نظام شفافیت مقابله می کنند مانند شفاف سازی در بحث گردش مالی افراد در سیستم بانکی و همچنین میزان پرداخت حقوق افراد است.

 

وی با اشاره به پاسخگو نبودن افراد در قبال نظارت افزود: بسیاری از مواقع به متخلفین و کسانی که عامدانه به تعهدات مالی خود عمل نمی کند فرصت های زیادی داده می شود و از شفاف سازی مفسده اقتصادی آن جلوگیری می شود.

 

ملزم به تلاش برای رونق در رتبه کسب و کار شده ایم

برنامه شب گذشته (دوشنبه 7 مرداد) گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به بررسی وضعیت موجود در فضای کسب و کار کشور و ارزیابی مشکلات و موانع موجود بر سر راه رونق کسب و کار اختصاص داشت که در یان برنامه خبری مسئولان اقتصادی کشور به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در این زمینه پرداختند.

 

بنابر این گزارش رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش اخیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه تنها 17 درصد قانون بهبود مستمر کسب و کار اجرا شده است، گفت: کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی پارسال هم چنین گزارشی را ارائه کرد.

 

«حمیدرضا فولادگر» با بیان اینکه ملزم به تلاش برای رونق در رتبه کسب و کار شده ایم، گفت: ملزم شدیم رتبه ایران در شاخص های جهانی بهبود کسب و کار هر سال 10 رتبه ارتقاء یابد و در کنار آن 2 سری شاخص از جمله حقوق مالکیت و امنیت سرمایه گذاری و رقابت پذیری را بهبود ببخشیم و این موضوعات را مرتب رصد می کنیم.

 

توضیح «ظریف» درباره نامه‌نگاری به رهبری درباره گاندو/ دل نازک نشدم

«محمدجواد ظریف» درباره محتوای پاسخ رهبری به نامه خود در خصوص سریال گاندو گفت: رهبری همیشه به من محبت داشتند و من وامدار محبت ایشان هستم، این محبت همچنان ادامه دارد و اگر محبت‌های ایشان نبود، برخی اتفاقاتی که در بعضی جاها می‌افتد، امکان تحمل را از بین می‌برد.

 

وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در پاسخ به این سوال که آیا در برابر انتقادات دل‌نازک شدید، گفت: خیر، اصلا دل‌نازک نشدم؛ اتفاقا در برابر انتقادات بسیار شکیبا هستم و هیچ مشکلی با انتقاد ندارم.

 

مخالفت مجلس با کلیات طرح انعقاد پیمان‌های پولی در تجارت خارجی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز (سه‌شنبه8مرداد) مجلس شورای اسلامی با طرح راه‌اندازی و استفاده از پیام‌رسان‌های مالی و انعقاد پیمان‌های پولی ۲ و چند جانبه در تجارت خارجی  مخالفت کردند.

این طرح در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رد شده بود و مجلس با این گزارش رد موافقت کرد.

طبق آیین‌نامه مجلس اگر طرحی در کمیسیون‌های تخصصی رد شود و به تصویب نرسد متقاضیان می‌توانند از هیئت رئیسه برای بررسی این طرح در صحن مجلس درخواست کنند به همین دلیل این طرح در دستور کار مجلس قرار گرفت.

علاوه بر کمیسیون اقتصادی، کمیسیون‌های امتیت ملی و برنامه و بودجه هم با این طرح مخالفت کرده بودند.

 

جمهوری اسلامی ایران گفت و گوها را قطع نمی کند/ منتظر اقدام عملی اروپا هستیم

«سید حسین نقوی حسینی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد تشکیل کمیسیون مشترک برجام گفت: ما در برجام پیام مان شفاف و روشن بود و به تمامی تعهدات مان عمل کردیم و این طرف مقابل است که به تعهدات اش عمل نکرده است. مرجع بررسی این موضوعات نیز کمیسیون مشترک برجام است که باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هم اروپایی ها تمایل داشتند که کمیسیون مشترک تشکیل شود و هم ما درخواست داشتیم که این کمیسیون تشکیل و به این موضوعات رسیدگی کنند. این کمیسیون تشکیل شد، تاکنون اقدام عملی انجام نداده است و ما منتظر اقدام عملی آن هستیم.

 

وی بیان کرد: اینکه کمیسیون تشکیل شود و فقط به حوزه بیانیه و اطلاعیه و وعده کارش ختم شود، حاصلی برای جمهوری اسلامی ایران ندارد. ما اقدام عملی را در این زمینه موثر می دانیم.

 

درخواست وزیر خارجه انگلیس از ایران

دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس در پی انتشار ویدیوی توقیف نفت‌کش انگلیسی توسط نیروهای سپاه پاسداران، در گفت‌وگویی با شبکه اسکای نیوز، خواستار آزادی این کشتی انگلیسی شد و گفت: اگر ایرانی‌ها می‌خواهند از تاریکی بیرون آمده و به عنوان یک عضو مسئول جامعه جهانی پذیرفته شوند، باید به سیستم قانونمند جامعه جهانی پایبند باشند.

 

طبق ترجمه ایسنا از رویترز، وی افزود: نمی‌شود کشتی‌های خارجی را به طور غیرقانونی توقیف کرد.

 

ادعای غیرقانونی بودن توقیف نفت‌کش انگیسی از سوی ایران در حالی مطرح می‌شود که نیروهای انگلیسی بیش از دو هفته پیش در جبل‌الطارق یک نفتکش حامل نفت ایران را با این ادعا که به مقصد سوریه در حرکت بوده توقیف کردند و تاکنون نیز مبادرت به آزای آن نکرده‌اند.

 

مقامات ایران این اقدام انگلیس را غیرقانونی و مصداق دزدی دریایی دانسته‌اند و وزارت امورخارجه کشورمان نیز در واکنش سفیر انگلیس در تهران را فراخواند.

 

مبادله پایاپای کشتی‌های انگلیسی و ایرانی غیرممکن است

«حمید بعیدی‌نژاد»، سفیر ایران در لندن، در پیامی توییتری نوشت: غیرممکن است مبادله پایاپایی برای کشتی‌های توقیف شده انگلیسی و ایرانی، آن‌گونه که رسانه‌های انگلیسی پیشنهاد می‌کنند انجام شود.

 

وی افزود: انگلیس کشتی حامل سوخت ایران را به طور غیرقانونی توقیف کرده است، این در حالی است که کشتی انگلیسی به دلیل تخطی از برخی مقررات مهم حفاظتی/امنیتی در تنگه هرمز توقیف شده است.

 

این اظهارات سفیر ایران در لندن به دنبال اظهارات دیروز دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس مطرح می‌شود که درباره آزادسازی کشتی ایرانی در برابر آزاد شدن کشتی انگلیس، گفته بود: موضوع نوعی مبادله پایاپای نبوده بلکه قانون بین‌المللی و حمایت از قوانین سامانه قانونی بین‌المللی است و این چیزی است که ما بر سر آن پافشاری خواهیم کرد.

 

بازسازی ۲۳۰۰ واحد مسکونی تخریب شده در سیل لرستان توسط بسیج

سردار سرتیپ پاسدار «غلامرضا سلیمانی» در حاشیه بازدید از روستای سیلزده «چم مهر» در جمع خبرنگاران شهرستان پلدختر از احداث و تعمیر ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی توسط بسیج سازندگی استان های معین در استان لرستان خبر داد و اظهار داشت: احداث و تعمیر این تعداد واحدهای تخریب شده از سیل با همکاری ادارات مسئول و بنیاد مسکن استان های معین استان لرستان به خوبی آغاز و در حال انجام است. در مجموع ۱۱ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی تخریب شده از سیل برای بازسازی در سامانه «عمران اجتماعی» به زودی ثبت می شود که تاکنون اطلاعات هفت هزار واحد تخریبی و تعمیری در این سامانه بارگذاری شده است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: این سامانه در راستای کمک رسانی به مردم مناطق سیل زده با بهره گیری از فناوری روز دنیا برای کمک گروه های جهادی و خیرین در سازمان بسیج سازندگی کشور ایجاد شده که امروز در استان لرستان راه اندازی شد.

 

سردار سلیمانی افزود: خیران و هر فرد که تمایل به کمک به سیل زدگان در راستای احداث و تعمیر واحدهای مسکونی تخریب شده از سیل را دارد می تواند واحد خود را در هر استان، شهر و روستا انتخاب و کمک خود را واریز و تا تکمیل آن واحد بر روند بازسازی و پیشرفت فیزیکی آن نظارت داشته باشد./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 815923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha